Hautausmaiden avoimet kausityöpaikat

Hautausmaiden kesä- ja kausityöpaikkoja voit hakea alla olevalla sähköisellä lomakkeella tai tulostaa lomakkeen ja täyttää sen käsin.

Työhakulomakkeen voit tulostaa tästä. Lomakkeessa kerrotaan, mihin mennessä ja mihin osoitteeseen se tulee lähettää.

Hautausmaiden kausityöhakulomake

Työnhakulomakkeella haetaan hautausmaiden kausi- ja kesätyöntekijöitä (1-5 kk) määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu sekä hautausmaiden että kiinteistöjen piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviä. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja suomenkielentaitoinen. Odotamme reippautta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Viheralan koulutus ja työkokemus sekä esim. ruohokoneiden käyttötaito katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-heinäkuun välisenä aikana. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Kuukausipalkkahinnoittelussa noudatetaan Kirkon yleistä työehtosopimusta. Sähköiset tai kirjalliset hakemukset (Heinolan seurakunta/Hautaustoimi, "Kausityöntekijä", os. Lampikatu 16, 18100 Heinola) tulee olla viimeistään pe 22.3.2019. Haastatteluun kutsutaan tarvittaessa. Valituille ilmoitetaan 12. huhtikuuta mennessä. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

Haen seuraaville hautausmaille*

Haen seuraavia työtehtäviä*

Koulutus

Työkokemus

Muut perustelut

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.