Kirkkoherran virkaan hakeneiden esittely

Heinolan seurakunnan kirkkoherran virkaa on hakenut viisi henkilöä. Tällä sivulla voi tutustua hakijoihin katsomalla heidän tekemiään esittelyvideoita sivun oikeassa laidassa. Videot aukeavat klikkaamalla kuvaa. Videoita lisätään sitä mukaa, kun hakijat niitä toimittavat.

Kirkkoherran valintaan liittyvät tilaisuudet

To 31.5. Kirkkovaltuusto haastattelee hakijoita suljetussa kokouksessaan.
Su 10.6. klo 10 Sanajumalanpalvelus Heinolan pitäjänkirkossa ja paneelikeskustelu jumalanpalveluksen jälkeen. Seurakuntalaiset voivat esittää kysymyksiä hakijoille.
Pe 15.6. Kirkkovaltuuston kokous ja välillinen vaali.

Kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla, eli valinnan tekee Heinolan seurakunnan kirkkovaltuusto.
Lisätietoa välillisestä vaalista

Kirkkovaltuuston jäsenet ja heidän yhteystietonsa löytyvät Kirkkovaltuusto-sivulta

Hakijat

Janne Hatakka, Hollolan seurakunnan kappalainen

Henna Huppunen, Iitin seurakunnan seurakuntapastori

Aarne Kiviniemi, ohjelmapäällikkö, Helsingin seurakuntayhtymä

Eero Kuikanmäki, Heinäveden seurakunnan kirkkoherra

Marjo Kujala, Pyhtään seurakunnan kirkkoherra

Heinolan pitäjänkirkko
Seurakuntalaiset voivat esittää hakijoille kysymyksiä Heinolan pitäjänkirkossa sunnuntaina 10.6.

Janne Hatakka

Henna Huppunen