Vapaaehtoistoiminta

Seurakunnan toiminta on paljon monimuotoisempaa ja kattavampaa, kun vapaaehtoistyön parissa toimivat henkilöt antavat aikaansa ja taitojansa seurakunnan käyttöön. Vapaaehtoistoiminnan parissa saat myös tuttuja ja pääset toimimaan itsellesi tärkeiden asioiden parissa ja niiden hyväksi.

Seurakunnassa on tarjolla tekemistä laidasta laitaan. Voit olla tekemässä jotain vain kerran, silloin tällöin tai säännöllisesti ja pitkäjänteisesti - mikä parhaiten sopii elämäntilanteeseesi. Kiinnostaisiko sinua auttaa esimerkiksi jumalanpalveluksessa keräämällä kolehti tai laulamalla kuorossa? Vai koetko oman vahvuutesi ja mielenkiintosi piilevän enemmän lastenkerhon ohjaajana?

Vasemmasta reunasta löydät tarkempaa kuvailua osasta vapaaehtoistehtävistä, joiden lisäksi ilmoittautumislomakkeesta löydät loput vapaaehtoistehtävämme. Jos mikään lomakkeella olevista tehtävistä ei kuulosta juuri sopivalta, ehdota meille tehtäviä, joihin sinua kiinnostaisi ottaa osaa!

Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua ja uusia vapaaehtoistehtäviä voit ehdottaa tällä lomakkeella. Seurakunta ottaa sinuun yhteyttä, kun apuasi kaivataan.

Jos vapaaehtoistoiminta ei tunnu mielekkäältä, auttaa voit myös osallistumalla esimerkiksi kirkossa kerättävään kolehtiin tai järjestöjen ja erilaisten keräysten kautta.