Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Alla olevalla lomakkeella voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi sinua kiinnostaviin tehtäviin. Jos ehdotetut tehtävät eivät tunnu sopivilta, voit myös ehdottaa vapaaehtoistehtäviä, jotka kiinnostaisivat sinua.

Vastaanotettuamme lomakkeesi otamme sinuun yhteyttä, kun seurakunta tarvitsee apuasi.
Vapaaehtoistyöntekijöillä on seurakunnan tapaturmavakuutus.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä tai vapaaehtoistehtävistä, voit ottaa yhteyttä toimistosihteeri Seija Kääriäiseen, p. 044 059 3424.

Huomioithan, että lomakkeen täyttäessäsi annat luvan tietojesi tallentamiseen seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöiden rekisteriin. Rekisteriä ei käytetä mihinkään muuhun, eivätkä sitä pääse käyttämään muut kuin seurakunnan työntekijät. Vapaaehtoistyöntekijältä edellytetään vaitiolovelvollisuutta luottamuksellisissa asioissa.

Vapaaehtoistyöntekijän ilmoittautumislomake
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Haluan toimia diakoniatyön vapaaehtoistehtävissä:

Haluan toimia lähetystyön vapaaehtoistehtävissä:

Haluan toimia aikuistoiminnan vapaaehtoistehtävissä:

Haluan toimia lapsi- ja nuorisotyön sekä kouluikäisten vapaaehtoistehtävissä:

Haluan toimia jumalanpalveluksessa vapaaehtoistehtävissä:

Haluan toimia nuorten aikuisten toiminnassa vapaaehtoistehtävissä:

Muut vapaaehtoistehtävät:

Koulutus: minulla on

Aika ja paikka

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.