Palautetta Heinolan seurakunnalle

Seurakunta on sinua varten. Sen takia haluamme kuulla, mitä teemme oikein ja missä voisi olla vielä parannettavaa.

Alla olevalla palautelomakkeella voit jättää palautetta tai esittää kysymyksen tai toiveen seurakunnan toiminnasta, palveluista tai verkkosivuista.

Jos toivot palautteeseesi vastausta, jätäthän myös sähköpostisoitteesi. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Palautelomake
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.