Aikuiset ja ikääntyneet

Kristillistä uskoa eletään todeksi omassa arjessa: kotona, työssä, harrastuksissa, ystävien kesken ja erilaisissa toimissa. Seurakunnan aikuisille ja ikääntyneille suunnattu toiminta kokoaa meitä kokemaan yhteyttä toisten kristittyjen kanssa. Uskomme tarvitsee elämän varrella hoitoa ja vahvistusta. Voimme saada sitä seurakunnan yhteisistä kokoontumisista. Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan toimintaaan!

Mitä kuuluu?

Tekisikö mielesi turista kuulumisia tai jakaa huolesi? Voit varata ajan diakoniatyöntekijälle ja sopia tapaamisen diakoniatoimistolle tai kotiisi. Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot täällä

Jos kirjoittaminen on enemmän juttusi kuin kasvotusten puhuminen, voit kertoa kuulumisesi tai pyytää diakoniatyöntekijän yhteydenottoa myös tällä lomakkeella.