Sururyhmät

Sururyhmä on vertaisryhmä, jossa ohjaajien avustuksella läpikäydään surua, etsitään uutta toivoa sekä annetaan että saadaan tukea toisilta. Sururyhmä järjestetään vähintään kerran vuodessa syksyllä. Sururyhmään voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijöihin. Sururyhmien organisoinnista vastaa diakoniatyöntekijä Emmi Haggrén.

Sururyhmä läheisensä menettäneille alkaa marraskuussa 15.11.2017. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin Vanhassa Pappilassa, Siltakatu 20 joko päivisin klo 13.30-15.00 tai iltaisin 17.30-19.00. Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu antamalla yhteystiedot kirkkoherranvirastoon puh. (03) 859 2510. Ohjaajat ottavat ilmoittautuneisiin yhteyttä, jolloin voi myös tarvittaessa kysellä lisätietoja. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä sopiiko sinulle ilta- vai päiväryhmä.

Olemme tukenasi surussa

Emmi Haggrén