Sururyhmät

Sururyhmä on vertaisryhmä, jossa ohjaajien avustuksella läpikäydään surua, etsitään uutta toivoa sekä annetaan että saadaan tukea toisilta. Sururyhmä järjestetään vähintään kerran vuodessa syksyllä. Sururyhmään voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijöihin. Sururyhmien organisoinnista vastaa diakoniatyöntekijä Emmi Haggrén.

Sururyhmä läheisensä menettäneille alkaa 14.11.2018. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin Vanhassa Pappilassa, Siltakatu 20 klo 13.30-15.00. Ryhmään tullaan ilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu antamalla yhteystiedot kirkkoherranvirastoon puh. (03) 859 2510. Ohjaajat ottavat ilmoittautuneisiin yhteyttä, jolloin voi myös tarvittaessa kysellä lisätietoja. Ilmoittaudu viimeistään 5.11.2018.

Olemme tukenasi surussa
Lampikatu 16 II-kerros