7–14  vuotiaiden kouluikäisten omaa toimintaa

FRISBEEGOLFIA KESÄLLÄ 2018

Kesäkuun 4. päivä starttaa Heinolan Kippasuon frisbeepuistossa seurakunnan järjestämä frisbeegolf kerho. Kerho kokoontuu joka maanantai klo 17.00-18.30. Kerho on tarkoitettu erityisesti 9-16 -vuotiaille tytöille ja pojille sekä perheille eli vanhemmat myös mukaan. Ohjaajina kerhossa toimivat Juuso Leskinen ja Aleksi Kankaanpää lisäksi taustatukena nuorisotyönohjaaja Jari Kovalainen. Tervetuloa.

Kerhot ovat kesätauolla elokuun loppuun saakka.
Kerhot kesätauolla. Peruskerhotoiminta käynnistyy jälleen syyskuussa 2018.

Kerhot

7–14 vuotiaiden koululaisten toiminnasta seurakunnassa huolehtivat nuorisotyönohjaajat yhdessä vapaaehtoisten kerhonohjaajien kanssa. Kerhoissa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ne ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Kevään kerhotoiminta tytöt ja pojat 7-14 vuotiaat.
Kevään kerhotoimintaa

Retket ja leirit

Retkillä ja leireillä turvallisissa puitteissa koetaan yhdessä monenlaisia elämyksiä. Ryhmätoimintaa harjoitellaan pelien, kilpailujen ja seikkailujen muodossa. Yöpyminen leirimajoituksessa, iltanuotiohetket ja tietysti hyvät leirieväät kuuluvat  leirielämään. Retkille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, jotka löytyvät retket ja leirit linkkien alta tapahtumien yhteydestä.

Jari Kovalainen
puh. 050 595 1407, jari.kovalainen@evl.fi