Hyvää joulunodotusta. Tästä lastenkirkon joulukalenteriin.

7-14 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien kerhot

Kerhoihin tästä.

Talvileireille 2019 ilmoittautuminen alkaa ma 7.1.2019. klo 12.00 Leirit välilehden alta.

Tyttöjen ja poikien kerhotoiminta on alkanut.
Kerhotoiminta on alkanut. Kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Kerhoissa noudatetaan kerhon sääntöjä.

Kerhot

7–14 vuotiaiden koululaisten toiminnasta seurakunnassa huolehtivat nuorisotyönohjaajat yhdessä vapaaehtoisten kerhonohjaajien kanssa. Kerhoissa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ne ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Tyttö ja poikakerhot 2018

Retket ja leirit

Retkillä ja leireillä turvallisissa puitteissa koetaan yhdessä monenlaisia elämyksiä. Ryhmätoimintaa harjoitellaan pelien, kilpailujen ja seikkailujen muodossa. Yöpyminen leirimajoituksessa, iltanuotiohetket ja tietysti hyvät leirieväät kuuluvat  leirielämään. Retkille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, jotka löytyvät retket ja leirit linkkien alta tapahtumien yhteydestä.

Jari Kovalainen
puh. 050 595 1407, jari.kovalainen@evl.fi