ISKO eli ripari-isoskoulutus

Ilmoittautuminen syksyllä 2017 alkavaan isoskoulutukseen avautuu kesällä ensimmäisen riparin aikana ja ilmoittautuminen on auki aina 1.9. asti.

Rippikoulun jälkeen on mahdollista lähteä mukaan isostoimintaan. Seurakuntamme kouluttaa isosia sekä ripareille että kouluikäisten (7–14-vuotiaiden) leireille.

ISKO koskee vain ripari-isosten kouluttamista. Leiri-isoskoulutuksesta (ja kerhonohjaajakoulutuksesta) 7-14-vuotiaiden leireillä ja kerhoissa voit lukea lisää ja ilmoittautua kyseiseen koulutukseen kerhonohjaajaksi tai isoseksi -sivulta.

ISKO antaa sinulle hyvät eväät isosena ja ryhmänvetäjänä toimimiseen rippikouluissa. Opettelemme isosen taitoja teoriassa, mutta ennen kaikkea teemme erilaisia juttuja ja harjoitteita ryhmissä. Välillä leikimme, valmistelemme iltaohjelmia, harjoittelemme raamiksia sekä hartauksia ja ennen kaikkea opimme lisää itsestämme, toisistamme ja Jumalasta.

Koulutus kestää yhden vuoden ja on leireineen ja retkineen ilmainen. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) klo 15.30–17.00 Arkilla ja leireilemme Kurenniemessä kerran syksyllä ja kerran keväällä.  

Isoskoulutuksen syksyn 2017 päivämääriä

Ke 6.9. klo 15.30 isoskoulutuksen aloitus Arkilla

22.9.-24.9. Iskoleiri ja rovastikunnallinen IsosStartti Kurenniemessä

Ota yhteyttä

Päivi Pulakka
Pappi
Torikatu 5
18100 Heinola