ISKO eli ripari-isoskoulutus

 

Rippikoulun jälkeen on mahdollista lähteä mukaan isostoimintaan. Seurakuntamme kouluttaa isosia sekä ripareille että kouluikäisten (7–14-vuotiaiden) leireille.

ISKO koskee vain ripari-isosten kouluttamista. Leiri-isoskoulutuksesta (ja kerhonohjaajakoulutuksesta) 7-14-vuotiaiden leireillä ja kerhoissa voit lukea lisää ja ilmoittautua kyseiseen koulutukseen kerhonohjaajaksi tai isoseksi -sivulta.

ISKO antaa sinulle hyvät eväät isosena ja ryhmänvetäjänä toimimiseen rippikouluissa. Opettelemme isosen taitoja teoriassa, mutta ennen kaikkea teemme erilaisia juttuja ja harjoitteita ryhmissä. Välillä leikimme, valmistelemme iltaohjelmia, harjoittelemme raamiksia sekä hartauksia ja ennen kaikkea opimme lisää itsestämme, toisistamme ja Jumalasta.

Koulutus kestää yhden vuoden ja on leireineen ja retkineen ilmainen. Kokoonnumme keskiviikkoisin noin kerran kuussa Arkilla. Isko-ohjelmasta näkyvät tarkemmat kellonajat ja päivämäärät. Isko-ohjelma päivitetään tänne isoskoulutuksen alkaessa. Isoskoulutus sisältää yhden tai kaksi leiriä.

Isoskoulutuksen kevät 2019 Ohjelma

 

 

 

 

 

 

Isoskoulutusleiri
Nuorisotyönohjaaja
Torikatu 5
18100 Heinola

Nuoriso- ja rippikoulutyö. Minut tavoittaa myös Whatsappista.

Pappi
(03) 859 2510 (kirkkoherranvirasto)
Lampikatu 16 II kerros
18100 Heinola

Koulu- ja oppilaitostyö, nuorisotyö