ISKO eli ripari-isoskoulutus

 

Rippikoulun jälkeen on mahdollista lähteä mukaan isostoimintaan. Seurakuntamme kouluttaa isosia sekä ripareille että kouluikäisten (7–14-vuotiaiden) leireille.

ISKO koskee vain ripari-isosten kouluttamista. Leiri-isoskoulutuksesta (ja kerhonohjaajakoulutuksesta) 7-14-vuotiaiden leireillä ja kerhoissa voit lukea lisää ja ilmoittautua kyseiseen koulutukseen kerhonohjaajaksi tai isoseksi -sivulta.

ISKO antaa sinulle hyvät eväät isosena ja ryhmänvetäjänä toimimiseen rippikouluissa. Opettelemme isosen taitoja teoriassa, mutta ennen kaikkea teemme erilaisia juttuja ja harjoitteita ryhmissä. Välillä leikimme, valmistelemme iltaohjelmia, harjoittelemme raamiksia sekä hartauksia ja ennen kaikkea opimme lisää itsestämme, toisistamme ja Jumalasta.

Koulutus kestää yhden vuoden ja on leireineen ja retkineen ilmainen. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) klo 15.30–17.00 Arkilla. Isoskoulutus sisältää yhden tai kaksi leiriä.

Isosvalinnat 2018

Päivitetty Isosvalintalista kesän 2018 rippileireille.  Jos päivitetyssä listassa on jotain kysyttävää, huolta tai murhetta Camsu vastailee niihin: Camilla Vuori  puh.0505958861  voit laittaa whatsapp viestiä, soittaa tai laittaa sähköpostia camilla.vuori@evl.fi  Jos nimeäsi ei löydy listalta niin ei hätää, olet varasijalla, jos muutoksia tulee.

 

RK1

Aurora Fifield

Elina Helen

Ida Hämeenniemi

Niina Kalsi

Veera Laamanen

Juuso Laitinen

Isostenisonen Jani Hietanen

Yövahti Heidi Vuorinen

 

RK 2

Nita Gustafsson

Iina Lind

Oona Kylmänen

Vilma Oittinen

Netta Salminen

Pyry Tuomela

Isostenisonen Aino Lahti

Yövahti Veikko Ruuttula

 

RK3

Mandi Kallio

Viivi Nurminen

Tiia Räsänen

Miia Töyrylä

Viljami Venemies

Isostenisonen Veera Heikkilä

Yövahti Tomi Haikonen

 

RK4

Jasmin Hopeasaari

Juuso Leskinen

Sivi Nieminen

Ella Mäkiniemi

Heidi Raatikainen

Isostenisonen Tiia Laakkonen

Yövahti Helmi Vuorimaa

 

RK5

Teresa Collanus

Mila Kousa

Sanna Laaksonen

Saila Nykänen

Christian Roosman

Isostenisonen Aliisa Isojunno

Yövahti Jesse Virtanen

 

Pappi
Torikatu 5
18100 Heinola

7-14-vuotiaiden kouluikäisten toiminta. Rippikoulutyö. Minut tavoittaa myös Facebookista, Instagrammista ja Whatsappista.