Journey – Sellon ja kanteleen matka

Journey – Sellon ja kanteleen matka Heinolan kirkko

Duo Peili eli sellisti-laulaja, lahtelainen Seeli Toivio ja kromaattisen kanteleen taitaja, virolaissyntyinen Hedi Viisma esiintyvät Heinolan kirkossa.

Noin tunnin mittaisessa konsertissa kuullaan kotimaisia sellohelmiä mm. Sibeliuksen Valse Triste, Järnefeltin Kehtolaulu ja Oskar Merikannon Romanssi. Toivio soittaa yli 200-vuotiasta selloa ja kertookin siitä musiikin lomassa. Hedi Viisma soittaa harvinaista kromaattista kannelta, ja esittääkin sillä mm. J. S. Bachin soolomusiikkia. Toivio on valmistunut musiikin tohtoriksi Sibelius-Akatemiasta ja on esiintynyt maailmalla mm. New Yorkin Carnegie Hallissa; Viisma valmistelee omaa tohtoraattiaan ja on niinikään esiintynyt kansainvälisesti mm. Kanadassa ja Euroopan eri maissa. Konsertissa on myynnissä artistien CD-levyjä. Tervetuloa lämpimästi!

Ohjelma 15€, kortit käy. Myynnissä myös cd-levyjä.

Heinolan kirkko

Tenorissimo konsertoi: Mauno Kuusisto 100 vuotta

Mauno Kuusisto 100 vuotta juhlakonsertti.