Lähetysilta Heinolan kirkossa

Lähetysilta Heinolan kirkossa Heinolan kirkko

Miten evankeliumi leviää Kiinassa median välityksellä? Vieraita Taiwanilta, yhteistyössä Medialähetys Sanansaattajat.

Joka päivä jossain päin Kiinaa avataan uusi kirkko. Maassa kastetaan liki kaksi miljoonaa aikuista vuosittain. Yhä useammat kiinalaiset etsivät uusia henkisiä arvoja sekä perusteita elämälle ja etiikalle.

Vieraana Taiwanilta Brad ja Betty Yu (Voice of Salvation) sekä Ilkka Kastepohja (Medialähetys Sanansaattajat). Musiikissa Jukka Tabell ja Lukkarin laulajat. Mukana lähetyssihteeri Irja Voutila ja lähetyspappi Timo Lavoila sekä Toivoa naisille -piiriläisiä.

Seurakuntakoti

Kevätmyyjäiset

Simaa, tuoreita riisipiirakoita, leivonnaisia ja käsitöitä myynnissä lähetystyön ja Yhteisvastuun hyväksi. Arpajaiset ja kahvio.

Seurakuntakoti

Kirkkokahvila ja afrikkalaisten tavaroiden myyntinäyttely

Kirkkokahvien yhteydessä myynnissä afrikkalaisia koreja, jakkaroita ym. tavaraa lähetyksen hyväksi.

Vanha pappila

Härkösten lähetyspiiri

Piiri tukee Katri ja Pekka Härkösen työtä Tansaniassa. Tervetuloa mukaan!