Lähetysilta Heinolan kirkossa

Lähetysilta Heinolan kirkossa Heinolan kirkko

Miten evankeliumi leviää Kiinassa median välityksellä? Vieraita Taiwanilta, yhteistyössä Medialähetys Sanansaattajat.

Joka päivä jossain päin Kiinaa avataan uusi kirkko. Maassa kastetaan liki kaksi miljoonaa aikuista vuosittain. Yhä useammat kiinalaiset etsivät uusia henkisiä arvoja sekä perusteita elämälle ja etiikalle.

Vieraana Taiwanilta Brad ja Betty Yu (Voice of Salvation) sekä Ilkka Kastepohja (Medialähetys Sanansaattajat). Musiikissa Jukka Tabell ja Lukkarin laulajat. Mukana lähetyssihteeri Irja Voutila ja lähetyspappi Timo Lavoila sekä Toivoa naisille -piiriläisiä.

Vanha pappila

Lähetystyön päiväkahvit

Kahvit, hartaus ja lähetystyön ajankohtaisia kuulumisia. Mukana pappi ja lähetyssihteeri.

Lähetyssoppi avoinna

Poikkea herkullisille pullakahveille ja ostoksille! Myynnissä mm. käsitöitä ja kortteja lahjoiksi tai viemisiksi. Kerran kuussa talkoolaisten leipomia tuoreita karjalanpiirakoita.

Lähetyssoppi

Lähetystyöpiiri

Nimikkolähettien kuulumisia ja rukousta lähetystyön puolesta sekä keskustelua kahvikupin ääressä. Mukana lähetyssihteeri tai pappi.