Lähetysilta Heinolan kirkossa

Lähetysilta Heinolan kirkossa Heinolan kirkko

Miten evankeliumi leviää Kiinassa median välityksellä? Vieraita Taiwanilta, yhteistyössä Medialähetys Sanansaattajat.

Joka päivä jossain päin Kiinaa avataan uusi kirkko. Maassa kastetaan liki kaksi miljoonaa aikuista vuosittain. Yhä useammat kiinalaiset etsivät uusia henkisiä arvoja sekä perusteita elämälle ja etiikalle.

Vieraana Taiwanilta Brad ja Betty Yu (Voice of Salvation) sekä Ilkka Kastepohja (Medialähetys Sanansaattajat). Musiikissa Jukka Tabell ja Lukkarin laulajat. Mukana lähetyssihteeri Irja Voutila ja lähetyspappi Timo Lavoila sekä Toivoa naisille -piiriläisiä.

Vanha pappila

Kesäkahvila avoinna

Viihtyisä kesäkahvila tunnelmallisessa Vanhassa pappilassa. Avoinna tiistaisin klo 12-15 koko kesän ajan.

Ylikoskilla, Jäniksenpolku 2

Pihaseurat

Mukana Jari Nordman (Suomen Raamattuopisto), Timo Lavoila, Jorma Peltonen. Musiikissa Marketta ja Hannu Tuomala.

Vanha pappila

Kesäkahvila avoinna