Ilosanomailta

Vierumäen seurakuntatalo

Ilosanomailta Vierumäen seurakuntakodilla. Puhujina Jari Nordman(SRO) ja Simo-Pekka Rantala.

Ilosanomaillat järjestetään kerran kuussa Vierumäen seurakuntakodilla tiistaisin klo 18-19.30. Iltojen toteutuksessa vuorottelevat Suomen Raamattuopisto, Kansanlähetys ja SLEY. Illat rakentuvat evankeliumin ilosanoman, rukouksen ja laulun pohjalle. Illan aikana kerätään kolehti lähetystyölle.

Vanha pappila

Rukouksen talon Rukous tutuksi -ilta. "Pyytäkää siis Herraa, että hän lähettäisi väkeä elonkorjuuseen" - alustus Tuulikki Ihalainen.

Illoissa lyhyt opetustuokio rukouksesta, keskustelua illan aiheesta, ylistyslauluja, rukousta yhteisten asioiden puolesta, mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Heinolan kirkko

Rukouksen ja ylistyksen ilta

Rukouksen ja ylistyksen ilta Heinolan kirkossa. Rukousta ja ylistystä Sirpaleet -kuoron johdolla. Puhe Tuula Hakkarainen, KRS

Vierumäen seurakuntatalo

Ilosanomailta

Ilosanomailta Vierumäen seurakuntakodilla. Markku Niemelä (SLEY) ja Päivi Pulakka.