Tule ja seuraa minua - Jeesus

Tutustu lähetyspiireihin ja muuhun lähetystyön viikkotoimintaan täällä. Sivuilta löydät tietoa myös Yhteisvastuukeräyksestä. Olet tervetullut mukaan!

Lähetystyön toimintaa

Lähetystyön päiväkahvit järjestetään Vanhassa pappilassa kerran kuukaudessa. Tilaisuus kokoaa yhteen lähetyspiiriläisiä ja muita asiasta kiinnostuneita. Päiväkahvien ohjelmaan kuuluu hartaus ja ajankohtaista lähetysasiaa. Mukana pappi ja lähetyssihteeri sekä vaihtuvia vieraita.

Lähetyssoppi on kohtaamispaikka, joka on talvikaudella avoinna keskiviikkoisin klo 13-15 osoitteessa Lampikatu 16. Soppeen voi piipahtaa päiväkahville tai tekemään ostoksia. Myynnissä on käsitöitä, kortteja, adresseja ym. sekä kerran kuussa talkoolaisten leipomia tuoreita riisipiirakoita. Lähetyssoppi toimii vapaaehtoisvoimin ja sen tuotto ohjataan nimikkolähetystyölle.

Kesäkahvila toimii viehättävässä Vanhassa pappilassa kesä-elokuussa. Vapaaehtoiset lahjoittavat kahvilaan leivonnaiset ja toimivat tarjoilijoina. Kesäkahvila kerää varoja nimikkolähetystyölle. Avoinna kesätiistaisin klo 12-15.

Lähetystyön hyväksi järjestetään myös lounaita, retkiä, tapahtumia ja muuta toimintaa, kurkkaa tapahtumakalenterista>>

Lähetyspiirit

Lähetyspiirit ovat avoimia ryhmiä, joita kokoontuu eri puolilla kaupunkia. Kokoontumisiin kuuluu hengellinen rakentuminen, rukoileminen lähetystyön puolesta ja kuulumiset lähetyskentiltä. Piiri pitää yhteyttä nimikkolähetteihin ja kerää kolehdin nimikkotyölle. Useimmat piirit osallistuvat myyjäisiin ja ovat mukana lähetystyön tapahtumien järjestämisessä.

Piirit kokoontuvat pääsääntöisesti syyskuusta huhtikuuhun, kesäisin valtaosa piireistä on kesätauolla.

Toivoa naisille -piiri kokoontuu joka kuukauden toisena keskiviikkona klo 18 Vanhassa pappilassa. Piiri toimii naisten raamattu- ja rukouspiirinä. Piiri tukee Medialähetys Sanansaattajien Toivoa naisille -työtä.

Israel-lähetyspiiri kokoontuu kerran kuussa klo 13 Vanhassa pappilassa. Piiri tukee raamattutyötä Israelissa Suomen Pipliaseuran kautta.

Kansanlähetyksen lähetyspiiri kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin klo 18 kodeissa. Piiri tukee lähettiperheen työtä Kreikassa Suomen Ev.lut Kansanlähetyksen kautta

Kylväjän piiri kokoontuu kerran kuussa arki-iltana klo 18.30 kodeissa. Piirissä keskustelua Raamatun pohjalta. Piiri tukee Lähetysyhdistys Kylväjän Itä-Afrikassa tehtävää työtä.

Inkerinlähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 13 Vanhassa pappilassa. Piiri tukee nimikkolähetti Pasi Hujasen työtä Venäjällä Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen kautta.

Lähetystyöpiiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 13 Lähetyssopissa. Piiriläiset vastaavat Lähetyssopen toiminnasta. Piiri tukee seurakunnan nimikkotyötä.

Härkösten piiri kokoontuu kerran kuukaudessa su klo 15 Vanhassa pappilassa. Piiri tukee nimikkolähettien Katri ja Pekka Härkösen työtä Tansaniassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Imjärven-kirkonkylän lähetyspiiri kokoontuu joka toinen tiistai klo 13  kirkonkylän seurakuntatalossa tai kodeissa. Piiri tukee lähetystyötä Keski-Aasiassa.

Onali-Vaippilan kyläpiiri: Diakonia- ja lähetyspiiri kokoontuu joka toinen viikko ke klo 13 kodeissa. Piiri tukee diakonia- ja lähetystyötä.

Lähetyssoppi Lampikadulla
Pappi