lasten askartelemat auringot

Lapset ja lapsiperheet

Lapsi on tärkeä seurakuntalainen ja aina tervetullut mukaan seurakunnan toimintaan. Lapsi elää omaa uskoaan leikkien, laulaen, liikkuen, tutkien ja ihmetellen. Seurakunta järjestää toimintaa, joka on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Käytännössä toiminnan runko koostuu viikottain kokoontuvista kerhoista tai ryhmistä, joiden tietoja löydät vasemmalta valikosta. Päivä- ja muskarikerhoihin on haku keväällä, mutta kaikki perhekerhot, -kahvila, keinutuolikerho, pyhäkoulu jne. ovat avoimia ryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi tapahtuu toki muutakin. Konsertit tai muut yksittäiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan!

Neljä kertaa vuodessa lapsille ja lapsiperheille järjestetään oma erityinen jumalanpalvelus eli perhemessu. Silloin kirkossa liikutaan ja toimitaan normaalia jumalanpalvelusta enemmän. Messun toteutuksessa on panostettu havainnollisuuteen pelkän kuuntelemisen sijaan. Perhemessuissa vietämme aina ehtoollista. Lapset ovat aikuisten lailla tervetulleita Jeesuksen ystävien aterialle. Perhemessuissa käytetään alkoholitonta ehtoollisviiniä.  Lue lisää ja tule mukaan!

Syyskauden kerhot (päivä- ja perhekerhot, perhekahvilat ja keinutuolikerhot)
starttaavat viikolla 33 (ma 13.8. alkaen)
Tervetuloa mukaan!

Päiväkerhoryhmissä on vielä tilaa.

Täytä hakemus:

Päiväkerhon hakulomake kaudelle 2018-2019

Anna palautetta!

Anna palautetta lapsille ja lapsiperheille tarkoitetusta toiminnasta>>

Tutustu ympäristökasvatussuunnitelmaamme

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja