Lapset ja lapsiperheet

Lapsi on tärkeä seurakuntalainen ja aina tervetullut mukaan seurakunnan toimintaan. Lapsi elää omaa uskoaan leikkien, laulaen, liikkuen, tutkien ja ihmetellen. Seurakunta järjestää toimintaa, joka on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Käytännössä toiminnan runko koostuu viikottain kokoontuvista kerhoista tai ryhmistä, joiden tietoja löydät vasemmalta valikosta.

Päiväkerhoihin on haku keväällä, mutta kaikki perhekerhot, -kahvila, keinutuolikerho, pyhäkoulu jne. ovat avoimia ryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi tapahtuu toki muutakin. Konsertit tai muut yksittäiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan!

Neljä kertaa vuodessa lapsille ja lapsiperheille järjestetään oma erityinen jumalanpalvelus eli perhemessu. Silloin kirkossa liikutaan ja toimitaan normaalia jumalanpalvelusta enemmän. Messun toteutuksessa on panostettu tekemiseen ja havainnollisuuteen pelkän kuuntelemisen sijaan. Perhemessuissa vietämme aina ehtoollista. Lapset ovat aikuisten lailla tervetulleita Jeesuksen ystävien aterialle. Perhemessuissa käytetään alkoholitonta ehtoollisviiniä.  Lue lisää ja tule mukaan!

Kesäretki Kilkkilän farmille 15.6.19
Ilmoittaudu mukaan

Elokuussa 2019 alkavalle kerhokaudelle on tulossa kerhoja eri puolille kaupunkia. Kerhoihin otetaan 2-6 -vuotiaita lapsia. Päiväkerhot ovat maksuttomia. Täytä hakemus:

Päiväkerhon hakulomake kaudelle 2019-2020

Anna palautetta!

Anna palautetta lapsille ja lapsiperheille tarkoitetusta toiminnasta>>

Seurakunnassa on paljon toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Tutustu ympäristökasvatussuunnitelmaamme

Messupassi

Messupassiin voit kerätä viisi merkintää erilaisista jumalanpalveluksista tai toimituksista. Palauttamalla täyden messupassin varhaiskasvatuksen toimistoon (Harjukatu 9) saat itsellesi Lapsen virsikirjan tai muun valitsemasi kirjan. Messupasseja saat kirkoista tai kerhopisteistä.

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Lampikatu 16 II-kerros
18100 Heinola

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä."