Uusi hautausmaa

Kappelitie , 18300 Heinola

Uusi hautausmaa

Uusi hautausmaa sijaitsee noin 6 km:n päässä Heinolan keskustasta ja noin kilometrin päässä Heinolan pitäjänkirkolta.

Hautausmaa vihittiin käyttöön 13. elokuuta vuonna 1915. Hautausmaata on laajennettu vuosina 1938, 1952 ja 1961.

Uuden hautausmaan viimeisin laajennusosa vihittiin käyttöön sunnuntaina 29.8.2021. Vihkimisen toimitti piispa Seppo Häkkinen.

Alla olevalla videolla voit tutustua laajennusosaan (1,7 ha) tarkemmin. Kuvaajana Joose Salmi, Viherurakoitsija Pelti-Seppälä Oy:stä, 29.8.2021. Videossa ei ole ääntä.

Muistelupaikka

Muualle haudattujen muistelupaikka sijaitsee kirkonkylän siunauskappelia vastapäätä. Muistelupaikka valmistui vuonna 2012. Muistelupaikalle voi tuoda kukkia ja sytyttää kynttilän muualle haudatun läheisen muistoksi.

Muistelupaikka palvelee samalla siunaustilaisuuksia, joissa siunauskukat ja kukkalaitteet voidaan laskea ko. paikalle, kun vainaja haudataan muualle.

Vaativa pyörätuolireitti

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Kirkonkylän siunauskappeli