Lähetystyön säännöllinen toiminta

Seurakuntalaisina kannamme kansainvälistä vastuuta ja toteutamme Jeesuksen antamaa lähetystehtävää. Yhteinen tehtävämme on rukoilla lähetystyön puolesta ja yhteinen haasteemme on hankkia tarvittavat varat lähetystyöhön. Olet tervetullut seurakuntamme järjestämiin lähetystilaisuuksiin ja -piireihin. Niissä  saat ajankohtaista tietoa lähetyskentiltä ja voit tavata lähettejä. Tältä sivuilta löydät tietoa siitä, miten voit olla mukana toiminnassa ja antamassa oman tukesi työhön. Tervetuloa mukaan!

Lähetystyön hyväksi järjestetään lounaita, retkiä, tapahtumia ja muuta toimintaa, kurkkaa tapahtumakalenterista>>Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lähetyspiirit ovat kaikille avoimia ryhmiä. Kokoontumisiin kuuluu hengellinen rakentuminen, rukoileminen lähetystyön puolesta ja kuulumiset lähetyskentiltä. Täältä näet säännöllisesti kokoontuvat lähetyspiirit.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lähetyssoppi on auki talvikaudella joka keskiviikko klo 13–15 Seurakuntakeskuksen alakerrassa, käynti Pappilankujan puolelta. Tervetuloa kahvittelemaan ja tekemään ostoksia (tarjolla mm. käsitöitä ja kortteja) lähetystyön hyväksi. Tuotto jaetaan nimikkotyölle. Soppi toimii vapaaehtoisvoimin.

Kesäkahvila on avoinna  Vanhassa pappilassa kesä-elokuussa tiistaisin klo 12–15. Vapaaehtoinen kahviraha kerätään seurakunnan nimikkolähetystyölle. Kahvila toimii vapaaehtoisvoimin. Kesällä 2020 suljettu.

Tulevat tapahtumat:

Ilosanomaillat kerran kuukaudessa ti klo 18 Vierumäen seurakuntatalossa.

Lähetystyön ohjelmalliset päiväkahvit kerran kuukaudessa tiistaisin klo 13 Vanhassa pappilassa.

Lähetystyön vapaaehtoistehtävät

Lähetystyö tarvitsee tukeasi. Kiinnostaisiko sinua auttaa esimerkiksi kesäkahvilan tai Lähetyssopin ylläpitämisessä? Lähetystyön vapaaehtoistehtäviä on monenlaisia, jonka lisäksi sinulla on mahdollisuus ehdottaa itseäsi kiinnostavia tehtäviä. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi >>Linkki avautuu uudessa välilehdessä