Koronatilanne vaikuttaa toimintaamme. Päiväkerhot, pyhäkoulu ja  lastenhoito toimivat, mutta muu kokoava toimintamme on tauolla 16.5.2021 asti. Sisätiloissa aikuiset käyttävät maskeja. Edelleen kiinnitämme erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan, sekä lelujen ja tilojen puhtauteen.  Teemme kaiken voitavamme, jotta osallistuminen olisi turvallista ja tilanne saataisiin paranemaan mahdollisimman pian. Toimitaan kaikki yhdessä vastuullisesti!

Lapset ja lapsiperheet

Säännöllinen viikkotoiminta

Lapsi on tärkeä seurakuntalainen ja aina tervetullut mukaan seurakunnan toimintaan. Lapsi elää omaa uskoaan leikkien, laulaen, liikkuen, tutkien ja ihmetellen. Seurakunta järjestää toimintaa, joka on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Tarkempia tietoja toiminnasta löydät vasemmalta valikosta.

Päiväkerhoihin on haku keväällä, mutta ryhmiin otetaan lapsia pitkin vuotta, mikäli ryhmässä on tilaa. Kaikki perhekerhot, -kahvila, pyhäkoulu jne. ovat avoimia ryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan!

Ajantasaisimmat tiedot toiminnastamme saa seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa; @arkeajapyhaa.

Seurakunnassa on paljon toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Tutustu ympäristökasvatussuunnitelmaamme

Messupassi

Messupassiin voit kerätä viisi merkintää erilaisista jumalanpalveluksista tai toimituksista. Palauttamalla täyden messupassin varhaiskasvatuksen toimistoon (Harjukatu 9) saat itsellesi Lapsen virsikirjan tai muun valitsemasi kirjan. Messupasseja saat kirkoista tai kerhopisteistä.

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Käyntiosoite Lampikatu 16 II-kerros / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

Opintovapaalla 1.1.-31.5.2021

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä."