Kohtaamispaikat

Syyskauden 2022 toiminta alkaa vk 33 (15.8.) ja päättyy vk 50 (12.12.)

Syyslomaviikolla 43 ovat kaikki kerhot lomalla.

Perhekerho

Perhekerho on lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteinen kohtaamispaikka. Ohjelmassa on vapaamuotoista jutustelua kahvikupin ääressä, leikkejä, lauluja, askartelua sekä hiljentymistä yhdessä.  Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan voit tulla kun sinulle sopii.

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 9 - 11 Sinilähteen seurakuntatalolla (Karjalankatu 24)

Paljon lapsia ja aikuisia ulkona. Aurinko paistaa.

Perhekahvila

Perhekahvila avoinna keskiviikkoisin klo 9–13 kirkonkylän seurakuntatalossa (Kirkkotie 2).
Perhekahvilassa voivat tavata lapset, vanhemmat, isovanhemmat ja hoitajat toisiaan. Voit askarrella, leikkiä, laulaa ja hiljentyä yhdessä. (Ruokailu n. klo 11, aterian hinta 3,5 euroa) (alle 3v maksuton).

Perhekahvilaa ei ole 5.10.,19.10., 26.10. ja 30.11.

Lampikahvila

Avoin kohtaamispaikka keskustassa (Lampikatu 16, nuorten tila Arkki), joka perjantai klo 9 - 11.
Lampikahvilaan voit tulla tapaamaan muita aikuisia ja lapsia aamukahvin ja leppoisan juttelun merkeissä.
Tänne voit tehdä treffit ystäväsi kanssa ja jatkaa matkaasi kahvikupposen jälkeen omiin menoihisi.
Lampikahvilaan pääsee helposti myös vaunujen kanssa sisälle saakka, joten se soveltuu erityisin hyvin
vauvan kanssa liikkeellä olevalle.  Esteetön sisäänkäyti on sisäpihan puolen ovesta.

Lampikahvila aloittaa toimintansa syyskuussa 2022.

Perheiden illat

Perheiden illat  ovat ilta-aikaan avoinna olevia perheiden kohtaamispaikkoja. Niitä pidetään Kirkonkylän ja Vierumäen seurakuntataloissa. Perheiden illoissa  tarjotaan maksuton iltapala.

Perheiden illat ovat aina klo 17-19.

12.9. Vierumäen srk-talo, Kievarintie 1
10.10. Vierumäen srk-talo, Kievarintie 1
19.10. Kirkonkylän srk-talo, Kirkkotie 2
7.11. Vierumäen srk, Kievarintie 1
30.11. Kirkonkylän srk-talo, Kirkkotie 2
12.12. Vierumäen srk-talo, Kievarintie 1

Luontoperhekerho

Luontoperhekerho on ulkona pidettävä perhekerho. Luontoperhekerho kokoontuu
lauantaisin klo 10-12 ja sen kokoontumispaikkana on vaihdellen eri laavut ja luontokohteet.
Luontoperhekerhossa nautitaan luonnosta ja yhdessäolosta koko perheen voimin.

Kerhoon kannattaa ottaa omat eväät, sillä vietämme eväshetken luonnossa.

Syksyn 2022 luontoperhekerho kokoontuu seuraavasti:

La 17.9 Tähtiniemen laavulla. Lastenohjaajat ovat vastassa Elämänkaaritalon P-paikalla klo 10 (Suvannonraitti 2)
La 8.10. Yhteisvastuu kävelytapahtuma. Erilaisia reittejä, joille lähtö on Heinolan torilta. Seuraa tiedotusta!
La 13.11. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.
La 3.12. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Seuraa tiedotusta netti- tai fb-sivulta!

Perhemuskarit

Perhemuskari kokoontuu Heinolan kirkossa maanantaisin klo 17.30 - 18.15. Perhemuskarissa lauletaan, soitetaan ja liikutaan
iloiten musiikista ja yhdessäolosta kirkkotilassa.

Muskarikerrat on jaksotettu kahteen jaksoon siten, että kumpaankin jaksoon kuuluu  kolme kokoontumista.
Perhemuskarissa lauletaan useammalla kerralla samoja lauluja, joten ne tulevat tutuiksi, vaikka joka kokoontumiskerralle
ei pääsisi tulemaan.

Jakson yhteydessä on myös kauden perhemessut (16.10. ja 20.11.)
Perhemuskarissa lauletaan ja leikitään myös perhemessuissa laulettavia lauluja ja virsiä.

Syyskauden perhemuskarit:

Ensimmäinen jakso: