Lasten kerhoissa leikin lumoa, hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä

 

Aloitamme kevätkauden 2023 maanantaina 9.1. ja päätämme sen toukokuussa perjantaina 19.5.

Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat 2–6-vuotiaille tarkoitettuja maksuttomia kerhoja, jotka kokoontuvat kahdesti viikossa 3 tuntia kerrallaan. 
Päiväkerhoja järjestetään kirkonkylässä Pappilantuvalla ja keskustassa Mahiksella.

Pappilantuvalla tiistaisin ja torstaisin klo 13 - 16.
Mahiksella tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 12.

Kerhot sisältävät monipuolista ja lapsen kehitystä tukevaa toimintaa. Leikin ja muun tekemisen lomassa hiljennytään, kuullaan raamatunkertomuksia ja eletään kirkkovuotta läpi lapsen tavoin. 

Toimintamme on sitoutunut yleisiin pedagogisiin periaatteisiin, huomioiden kristillisen kasvatuksen sisällön toteutuminen.


Vapaita päiväkerhopaikkoja voi kysyä vastaava lastenohjaaja lena.nikkila@evl.fi tai puh. 044 0593 417 

Aamu pop-up

Kokoontuu Mahiksella (Maaherrankatu 17) maanantai aamuisin klo 9.30 - 11. Jokaisella kerralla on eri teema, jonka ympärille
ohjelma rakentuu. Täällä harrastetaan esimerkiksi yhdessä leipomista. Pop-up aamukerhoon voit tuoda 3-vuotta täyttäneen lapsen lastenohjaajan
huomaan touhuamaan tai osallistua itsekin päivän teeman parissa työskentelyyn. Alle 3-vuotiaat aina oman aikuisen kanssa.

Ilta pop-up

Avoin kerho 3-vuotta täyttäneille ja pienille koululaisille. Ilta pop-up kerhossa leikitään iltaan sopivia leikkejä, opetellaan iltatoimia leikin kautta, tutustutaan toisten lasten iltatoimitapoihin ja opetellaan iltarukous.

Jokainen kerhokerta päättyy iltasatuun ja iltarukoukseen. 

Maksuton iltapala lapsille!

Tämä kerho kokoontuu Mahiksella (Maaherrankau 17) keskiviikko iltaisin kello 17 -19. 

Ilta pop-up -kerhoa ei ole 8.2./1.3./22.3./5.4.

 

IIK! -iltapäivän iloinen kerho

Pienille koululaisille esikoululaisista nelosluokkalaisiin asti suunnattu iltapäivän kerho, jossa leikitään ja tutustutaan lapsia kiinnostaviin teemoihin askarrellen ja ihmetellen. Ajoittain kerhossa on myös vierailijoita, joiden kanssa lapset pääsevät mm. leipomaan ja tekemään käsitöitä.

IIK! järjestetään Vierumäen seurakuntatalon päädyssä.

Kerhossa käyminen edellyttää ennakkoon ilmoittautumisen vastaava lastenohjaaja Lena Nikkilälle puhelimitse 044 0593 417 arkisin klo 8-16, jotta samalla voi sopia lapsen kotiinlähdöstä joko itsenäisesti tai huoltajan kyydissä. Jokaiselle kerhokerralle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan ilmoittautuminen kattaa koko kauden 24.1. - 16.5., vaikka lapsi ei joka kerta tulisikaan kerhoilemaan.

Kerhoon voi ottaa omat eväät ja sisätossut.

Kerho järjestetään tiistaisin ja torstaisin klo 13.45 - 16. Lastenohjaajat ovat paikalla klo 16.30 asti, joten lapset voivat halutessaan odotella vanhempien hakua sisätiloissa.
 


 

Tervetuloa!

 

 

 

 

Tervetuloa päiväkerhoon

Ota yhteyttä

Vastaava lastenohjaaja
Käyntiosoite Lampikatu 16 II krs. / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola