Päiväkerhoissa ja pop-up -kerhoissa leikin lumoa, hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä

Aloitamme syyskauden 2022 maanantaina 15.8. ja päätämme sen joulun alla perjantaina 9.12.

Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat 2–6-vuotiaille tarkoitettuja maksuttomia kerhoja, jotka kokoontuvat kahdesti viikossa 2–3 tuntia kerrallaan.
Päiväkerhoja järjestetään kirkonkylässä Pappilantuvalla ja keskustassa Mahiksella.

Pappilantuvalla tiistaisin ja torstaisin klo 13 - 16.
Mahiksella tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 11 ja klo 13.30 - 16.

Kerhot sisältävät monipuolista ja lapsen kehitystä tukevaa toimintaa. Leikin ja muun tekemisen lomassa hiljennytään, kuullaan raamatunkertomuksia ja eletään kirkkovuotta läpi lapsen tavoin.

Toimintamme on sitoutunut yleisiin pedagogisiin periaatteisiin, huomioiden kristillisen kasvatuksen sisällön toteutuminen.

Vapaita päiväkerhopaikkoja voi kysyä vastaava lastenohjaaja lena.nikkila@evl.fi tai puh. 044 0593 417

Aamu pop-up

Kokoontuu Mahiksella (Maaherrankatu 17) maanantai aamuisin klo 9.30 - 11. Jokaisella kerralla on eri teema, jonka ympärille
ohjelma rakentuu. Täällä harrastetaan esimerkiksi yhdessä leipomista. Pop-up aamukerhoon voit tuoda 3-vuotta täyttäneen lapsen.
Aamu pop-up -kerhoissa on ajoittain toimintaa koko perheelle.

Ilta pop-up

Avoin kerho 3-vuotta täyttäneille ja pienille koululaisille. Ilta pop-up kerhossa leikitään iltaan sopivia leikkejä, opetellaan iltatoimia leikin kautta, tutustutaan toisten lasten iltatoimitapoihin ja opetellaan iltarukous.

Jokainen kerhokerta päättyy iltasatuun ja iltarukoukseen.

Maksuton iltapala lapsille!

Tämä kerho kokoontuu Mahiksella (Maaherrankau 17) keskiviikko iltaisin kello 17 -19.

Ilta pop-up -kerhoa ei ole seuraavina iltoina 21.9., 5.10.,19.10. 26.10. ja 30.11.

Tervetuloa!

Tervetuloa päiväkerhoon