Perhekerhot ja -kahvilat

Perhekerhot ja -kahvilat ovat tauolla koronarajoitusten vuoksi 31.5.2021 asti.

Perhekerhot

Perhekerhot ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kohtaamispaikkoja Ohjelmassa on vapaamuotoista jutustelua kahvikupin ääressä, leikkejä, lauluja, askartelua sekä hiljentymistä yhdessä.

Perhekahvila

Perhekahvila avoinna keskiviikkoisin klo 9–13 kirkonkylän seurakuntatalossa (Kirkkotie 2).
Perhekahvilassa voivat tavata lapset, vanhemmat, isovanhemmat ja hoitajat toisiaan. Voit askarrella, leikkiä, laulaa ja hiljentyä yhdessä. (Ruokailu n. klo 11, aterian hinta 3,5 euroa) (alle 3v maksuton).

Iltaperhekahvilat keväällä 2021

Iltaperhekahvilat ovat ilta-aikaan avoinna olevia perheiden kohtaamispaikkoja. Iltaperhekahviloita pidetään Kirkonkylän ja Vierumäen seurakuntataloissa, sekä Mahiksen kerhotiloissa keskustassa. Iltaperhekahviloissa tarjotaan maksuton iltapala.
Iltaperhekahvilat ovat avoinna aina klo 17-19.

12.5. Vierumäen metsästysseuran kota (peruttu)

Mahisparkki

Mahisparkki on lauantaina klo 10-12 kokoontuva perhekerho, johon voi yli kolmivuotiaan lapsen jättää myös parkkihoitoon.
Mahisparkki kokoontuu Mahiksella, Maaherrankatu 17.

Kevätkauden Mahisparkit:
9.1. (peruttu), 13.2. (peruttu), 13.3.(peruttu), 10.4. (peruttu) ja 8.5. (peruttu)

Lasten askartelemia kukkia

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja