♫♪♫ Keväisiä säveliä ♪♫♪

su 19.5. kello 16.00 - kello 16.55

♫♪♫ Keväisiä säveliä ♪♫♪ Heinolan kirkko

Varia Voce -kuoro ja kamariyhtye Fantasmi esiintyvät Jarkko Yli-Annalan johdolla.

Porvoon suomalaisen seurakunnan kanttorin, Jarkko Yli-Annalan johtama Varia Voce -kuoro konsertoi Fantasmi-kamariyhtyeen kanssa. Koko perheelle soveltuvan kevätkonsertin ohjelma on vaihteleva kokonaisuus kevyttä klassista, uusia virsisovituksia ja suomalaista gospelmusiikkia. 

Konserttiin on vapaa pääsy, kesto vajaan tunnin.

Varia Voce perustettiin 1983 jatkamaan vanhaa porvoolaista nuorisokuoroperinnettä, jonka historia ulottuu aina keskiajalle saakka. Kuoro on sittemmin varttunut nuorekkaaksi naiskuoroksi. Kuoron nimi tarkoittaa suomeksi ”erilaisia ääniä”. Nimi kuvastaa Varia Vocen monipuolista ohjelmistoa, johon kuuluu niin perinteistä kirkkomusiikkia kuin uudempaa hengellistä ja kevyttäkin musiikkia.

Varia Vocen adoptoima kamariyhtye Fantasmi syntyi ”vahingossa” 1997, kun joukko nuoria porvoolaismuusikoita kokoontui harjoittelemaan Vivaldin La Notte -konserttoa. Yhtyeen nimi ”Fantasmi” (suomeksi: kummitukset) lainattiin konserton toisesta osasta. Konserttien lisäksi Fantasmi on soittanut erilaisissa juhlatilaisuuksissa ja messuissa sekä mm. taustabändinä pop-yhtyeen levylle. Fantasmi on tehnyt yhteistyötä useiden eri kuorojen ja musiikkiryhmien kanssa.

https://www.facebook.com/events/2208210492827292/


Katso myös

pe 26.7. klo 18.00 -19.20

Heinolan kirkko

ke 7.8. klo 19.00 -20.00

Heinolan kirkko

Seeli Toivion konsertti

Heinolan kirkossa soi jälleen sello ja laulu, kun lahtelainen sellovirtuoosi ja laulaja Seeli Toivio esittää mm. J. S. Bachin kauniita sellosarjoja. Hän myös improvisoi yli 200-vuotiaalla sellollaan ja laulaa, säestäen itseään sellolla.
to 19.9. klo 12.00 -12.30

Heinolan kirkko

Lounastunnin urkumeditaatio

Rentouttava puolituntinen urkumusiikin hoivissa.