Lasten kädet piirissä

Lapset ja lapsiperheet

Koronarajoitukset määrittelevät tällä hetkellä toimintaamme. Lapsille suunnattu toiminta, kuten päiväkerhot aloittavat normaalisti maanantaina 10.1. klo 9, mutta perhekerhot ja perhekahvila ovat tauolla 31.1. asti.

Kerhoissa toimimme terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti ja noudatamme Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistusta. Suosittelemme maskin käyttöä ja huolehdimme hyvästä käsihygieniasta.

Säännöllinen viikkotoiminta

Lapsi on tärkeä seurakuntalainen ja aina tervetullut mukaan seurakunnan toimintaan. Lapsi elää omaa uskoaan leikkien, laulaen, liikkuen, tutkien ja ihmetellen. Seurakunta järjestää toimintaa, joka on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Tarkempia tietoja toiminnasta löydät vasemmalta valikosta.

Päiväkerhoihin on haku keväällä, mutta ryhmiin otetaan lapsia pitkin vuotta, mikäli ryhmässä on tilaa. (Kaikki perhekerhot, -kahvila, pyhäkoulu jne. ovat avoimia ryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.)

Ajantasaisimmat tiedot toiminnastamme saa seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa; @arkeajapyhaa.

Tervetuloa mukaan!