Lasten kädet piirissä

HUOM! Joudumme tekemään vallitsevasta korona-tilanteesta johtuen joitakin muutoksia toiminnoissamme. Ennakkotiedoista poiketen:

Ke 25.11. Kirkonkylän iltaperhekahvila on peruttu
La 5.12. Siinan Taikaradion joulukonsertti on peruttu (Konsertti siirtyy joulukuulle 2021)

Sisätiloissa aikuiset käyttävät maskeja. Edelleen kiinnitämme erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan, sekä lelujen ja tilojen puhtauteen. Toimimme ulkona mahdollisimman paljon. Sisätiloissa voimme toistaiseksi järjestää vain max 10 aikuisen kokoontumisia. Tarjoiluja ei kokoavassa toiminnassa toistaiseksi järjestetä lainkaan. Teemme kaiken voitavamme, jotta osallistuminen olisi turvallista ja tilanne saataisiin paranemaan mahdollisimman pian. Toimitaan kaikki yhdessä vastuullisesti!

Lapset ja lapsiperheet

Säännöllinen viikkotoiminta

Lapsi on tärkeä seurakuntalainen ja aina tervetullut mukaan seurakunnan toimintaan. Lapsi elää omaa uskoaan leikkien, laulaen, liikkuen, tutkien ja ihmetellen. Seurakunta järjestää toimintaa, joka on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Käytännössä toiminnan runko koostuu viikottain kokoontuvista kerhoista tai ryhmistä, joiden tietoja löydät vasemmalta valikosta.

Päiväkerhoihin on haku keväällä, mutta ryhmiin otetaan lapsia pitkin vuotta, mikäli ryhmässä on tilaa. Kaikki perhekerhot, -kahvila, pyhäkoulu jne. ovat avoimia ryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi tapahtuu toki muutakin. Konsertit tai muut yksittäiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan!

Neljä kertaa vuodessa lapsille ja lapsiperheille järjestetään oma erityinen jumalanpalvelus eli perhemessu. Silloin kirkossa liikutaan ja toimitaan normaalia jumalanpalvelusta enemmän. Messun toteutuksessa on panostettu tekemiseen ja havainnollisuuteen pelkän kuuntelemisen sijaan. Perhemessuissa vietämme aina ehtoollista. Lapset ovat aikuisten lailla tervetulleita Jeesuksen ystävien aterialle. Perhemessuissa käytetään alkoholitonta ehtoollisviiniä.  Lue lisää ja tule mukaan!

Päiväkerhoja pidetään eri puolilla kaupunkia. Kerhoihin otetaan 2-6 -vuotiaita lapsia. Päiväkerhot ovat maksuttomia. Kauden 2020-2021 päiväkerhoihin voi ilmoittautua tästä linkistä.

Tutustu ympäristökasvatussuunnitelmaamme

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja