kengät rivissä

Lapset ja lapsiperheet

Lapsi on tärkeä seurakuntalainen ja aina tervetullut mukaan seurakunnan toimintaan. Lapsi elää omaa uskoaan leikkien, laulaen, liikkuen, tutkien ja ihmetellen. Seurakunta järjestää toimintaa, joka on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Käytännössä toiminnan runko koostuu viikottain kokoontuvista kerhoista tai ryhmistä, joiden tietoja löydät vasemmalta valikosta.

Päiväkerhoihin on haku keväällä, mutta kaikki perhekerhot, -kahvila, keinutuolikerho, pyhäkoulu jne. ovat avoimia ryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi tapahtuu toki muutakin. Konsertit tai muut yksittäiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan!

Neljä kertaa vuodessa lapsille ja lapsiperheille järjestetään oma erityinen jumalanpalvelus eli perhemessu. Silloin kirkossa liikutaan ja toimitaan normaalia jumalanpalvelusta enemmän. Messun toteutuksessa on panostettu tekemiseen ja havainnollisuuteen pelkän kuuntelemisen sijaan. Perhemessuissa vietämme aina ehtoollista. Lapset ovat aikuisten lailla tervetulleita Jeesuksen ystävien aterialle. Perhemessuissa käytetään alkoholitonta ehtoollisviiniä.  Lue lisää ja tule mukaan!

Pyhäkoulukysely

Alkavan messuporrastuksen myötä arvioimme pyhäkoulun aikaa ja paikkaa uudelleen. Mikä on teidän perheen toiveenne asiasta? Vastaa kyselyyn. Kiitos mielipiteestäsi!

Päiväkerhoja pidetään eri puolilla kaupunkia. Kerhoihin otetaan 2-6 -vuotiaita lapsia. Päiväkerhot ovat maksuttomia. Täytä hakemus:

Päiväkerhon hakulomake kaudelle 2019-2020
 

Anna palautetta!

Anna palautetta lapsille ja lapsiperheille tarkoitetusta toiminnasta>>

 

 

Tutustu ympäristökasvatussuunnitelmaamme

Varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Lampikatu 16 II-kerros
18100 Heinola