Lasten kädet piirissä

Lapset ja lapsiperheet

Heinolan seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa monipuolista toimintaa perheille. Tarkempia tietoja sekä säännöllisestä toiminnasta että pop-up toiminnoista löydät tämän sivun valikosta.

Kevätkauden 2023 toiminta alkaa vk 2 (9.1.) ja päättyy vk 20 (19.5.)

Olet lämpimästi tervetullut

Lapsi on tärkeä seurakuntalainen ja aina tervetullut mukaan seurakunnan toimintaan. Lapsi elää omaa uskoaan leikkien, laulaen, liikkuen, tutkien ja ihmetellen. Seurakunnan varhaiskasvatus järjestää toimintaa, joka on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille.

Päiväkerhoihin on haku keväällä, mutta ryhmiin otetaan lapsia pitkin vuotta, mikäli ryhmässä on tilaa.
Perhekerho ja -kahvila, perheiden illat, Lampikahvila, perheiden muskarit,  pyhäkoulu, pop-up -kerhot jne. ovat avoimia ryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ajantasaisimmat tiedot toiminnastamme saa seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa; @arkeajapyhaa.

Tervetuloa mukaan!

Vastaava lastenohjaaja