Kastepäivä 25.5.2019 Heinolan kirkossa

Kastepäivään voit tuoda pienen tai jo vähän isommankin lapsen kastettavaksi. Kastepäivä on mukava, helppo ja maksuton kastetapahtuma. Kasteen jälkeen voi kakkukahvit nauttia tunnelmallisessa Vanhassa Pappilassa. Päivän aikataulu tarkentuu sen mukaan kuinka paljon ilmoittautuneita tulee.

Ilmoittautuminen 3.5. mennessä

* Ilmoittautua voit sivun alareunassa olevalla lomakkeella tai soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 03 859 2510 (ma-pe klo 8.30-15). Ilmoittautumisen jälkeen teihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

* Lisätietoja pastori Pia Särkelä: pia.sarkela@evl.fi, p. 050 595 8866.

Huomioon otettavaa kasteeseen liittyen:

* Alle 12-vuotiaan kastettavan toisen huoltajan on kuuluttava kirkkoon (molemmatkin voivat toki kuulua!). Yli 12-vuotiaan kohdalla riittää huoltajan suostumus. Yli 15-vuotiailta edellytetään rippikoulua.

* Kastettavalla tulee olla kaksi kummia, jotka ovat konfirmoituja, luterilaisen kirkon jäseniä. Jos kahden kummin löytäminen on mahdotonta, yksikin riittää.

Ilmoittautuminen Kastepäivään 25.5.2019

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.