Kesätoiminta

Tiistai pyhäkoulu

On pop-up toimitaa, jonne voit tulla lapsesi kanssa pohtimaan ja ihmettelemään kunkin pyhäkoulukerran teemaa. Ohjelmassa on joka tiistai uusi Raamatusta nouseva aihe, jota käydään läpi lapsen hengellistä kasvua tukevin keinoin; laulaen, leikkien, draaman ja kädentaitojen avulla.

Tiistai pyhäkoulujen tarkoitus on tukea perheitä lapsen uskontokasvatuksessa ja hengellisessä kasvussa.

Tiistai pyhäkouluun voit tulla liukuvasti klo 12-14 välisenä aikana.

Toiminta järjestetään kirkkopuistossa ja huonon sään sattuessa tiistai pyhäkoulu järjestetään Vanhan pappilan päädyssä.

Kesä 2022 ohjelma

Tiistai 12.7.  klo 12 - 14 Tiistai pyhäkoulu kirkkopuistossa / Vanhan pappilan päädyssä (Siltakatu 20)

Tiistai 19.7.  klo 12 - 14 Tiistai pyhäkoulu kirkkopuistossa / Vanhan pappilan päädyssä (Siltakatu 20)

Tiistai 26.7. klo 12 - 14 Tiistai pyhäkoulu kirkkopuistossa / Vanhan pappilan päädyssä (Siltakatu 20)