Kysely pyhäkoulusta

Heinolan kirkoissa porrastetaan messut joulukuusta 2019 alkaen siten, että Heinolan kirkossa messu on klo 10 ja pitäjänkirkossa klo 13. Tämä kokeilu kestää vuoden. Kirkonkylässä pappilantuvan pyhäkoulu on kokoontunut kerran kuussa pitäjänkirkon messun aikana klo 10. Nyt messuporrastuksen myötä pyhäkoulun alkamisaikaa ja paikkaa voidaan arvioida uudelleen. Lähtökohtaisesti olemme halunneet pitää pyhäkoulun messun aikana, jolloin vanhemmat ovat voineet itse osallistua rauhassa messuun lasten ollessa pyhäkoulussa. Tulevissa vaihtoehdoissa tämä on edelleen mahdollista, joko kirkonkylässä (klo 13) tai keskustassa (klo 10). Tämän kyselyn avulla kartoitamme perheiden ajatuksia ja toiveita pyhäkoulusta.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.