Heinolan seurakunnan työntekijöitä ryhmäkuvassa

Nuorisotyönohjaajan virka avoinna

25.4.2022 21.39

Heinolan seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan virka. Virka täytetään 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule töihin Heinolan seurakuntaan ja jäseneksi kolmen nuorisotyönohjaajan tiimiin! Tehtäviisi kuuluu vastuu seurakuntamme nuoriso- ja rippikoulutyöstä (isoskoulutus, kouluyhteistyö, nuorten illat, leirit ja retket). Toivomme sinulta nuorisotyönohjaajan taitojen monipuolista osaamista, hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittää omaa työtä yhdessä tiimin kanssa. Arvostamme kokemusta seurakuntatyöstä ja ennakkoluulotonta työalojen ylittämistä.

Tarjoamme sinulle toimivan työyhteisön ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen (ml. koulutus). Voimme tarvittaessa auttaa asunnon etsimisessä Heinolasta.

Viran kelpoisuusehtona ovat kirkon nuorisotyöhön kelpoistavat tutkinnot (Kirkon säädöskokoelma nro 102). Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan valinnassa.

Virkaan valitun tulee esittää lasten parissa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilastaan. Koeaika tehtävässä on 6 kuukautta.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen.

Lähetä hakemuksesi 23.5. kello 12.00 mennessä osoitteeseen: heinolan.seurakunta@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Hakijoita pyydetään varautumaan kutsuttaessa haastatteluun keskiviikkona 25.5.2022. Halutessasi voit liittää hakemukseesi (linkkinä) lyhyen esittelyvideon itsestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava nuorisotyönohjaaja Sirkku Kovalainen (11.5. alkaen) p. 050 595 8857, sähköposti sirkku.kovalainen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai kirkkoherra Janne Hatakka p. 050 595 1400