Heinolan seurakunta viettää ympäristöviikkoa 16.-22.9.

13.9.2019 08.52

Päätapahtumana Luomakunnan sunnuntain liikkuva messu Heinolan pitäjänkirkossa su 22.9. klo 16

Heinolan seurakunnassa työyhteisöä kannustetaan liikkumaan ympäristöviikolla mm. pitämällä kävelypalavereita  ja innostetaan keräämään askeleet koko viikolta sisältäen myös vapaa-ajan askeleet. Voittaja palkitaan.

Seurakunnan tilaisuuksien tarjoiluissa painopiste on kasviksissa ja lähiruoassa. Viikon teema onkin Ravinto - olet osa ketjua! Syysmyyjäiset ovat seurakuntakodissa keskiviikkona 18.9. klo 13-15. Myynnissä on mm. syyssadon tuotteita ja leivonnaisia lähetystyön hyväksi.

Varhaiskasvatuksen kerhotoiminnassa pidetään luonto/liikuntateema esillä  esimerkiksi tekemällä pieniä luontoretkiä.

Päätapahtumassa - Liikkuvassa messussa sunnuntaina 22.9. lähdetään liikkeelle kirkonkylän pappilan pihasta, jatketaan matkaa muuntajan takaa Kirkkotielle ja Sotamiehenpolulle, portista kirkkomaalle sekä kellotapulin kautta kirkkoon. Kirkossa vietetään ehtoollista. Messun jälkeen nautitaan pystykahvit.