Avoinna osa-aikaisen suntion työsuhde

16.10.2020 14.19

Heinolan seurakunta hakee vakinaiseen työsuhteeseen osa-aikaista suntiota.

Suntion pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat kirkko- ja siunauskappelitilaisuuksiin liittyvät työtehtävät kuten hautaustoimitukset sekä kirkollisten toimitusten valmistelut kirkkovuoden mukaisesti. Työtehtäviin sisältyy myös tilojen puhtaudesta, järjestyksestä, turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen.

Työ on osa-aikainen, vähintään 24 tuntia viikossa. Työtehtävät painottuvat viikonloppuihin ja juhlapyhiin. Jos hakijalla on monialaista osaamista, on työnantajalla mahdollisuus tarjota kokoaikaista työtä esimerkiksi kesäajalle. Seurakunnan toimintaympäristö on laaja, joten oman auton käyttömahdollisuus on työssä tarpeellinen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esimerkiksi suntion ammattitutkintoa) tai soveltuvaa käytännön työkokemusta ja sitoutumista suntion ammattitutkinnon suorittamiseen. Arvostamme yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä itsenäiseen, oma-aloitteiseen työskentelyyn. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtävänkuvan mukaiseen vaativuusryhmään 402, jonka vähimmäispalkka on 2012,90 €/kk. Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja valittavan tulee esittää työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kirjallinen hakemus ansioluettelolla varustettuna tulee olla perillä ke 11.11.2020 klo 14, osoitteessa Heinolan seurakunta, os. Virtakatu 4, 18100 Heinola. Postituskuoreen merkintä Suntio.

Työhaastattelu järjestetään ke 18.11.2020. Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa suntio Sanna Mörsky, sanna.morsky@evl.fi, p. 050 327 9084.