Uutiset

 

Uutislistaukseen

Suunnittele seurakunnalle villasukka

Heinolan seurakunta kutsuu kaikkia neulomisesta innostuneita suunnittelukilpailuun. Tarkoituksena on suunnitella seurakunnalle oma villasukkamalli.

värikkäitä neliöitä, lankakerä ja puikot sekä teksti suunnittele seurakunnalle villasukka

Sukkamallin on oltava uusi ja toivotaan, että siinä olisi huomioitu Heinolan seurakunta esimerkiksi kuvioissa tai värityksessä. 

Kilpailuun tulee lähettää valmis sukkapari sekä suunnitelma, esimerkiksi ruutupaperille piirretty luonnos kuviosta. Mukaan voi liittää myös kirjallisen selostuksen siitä, mistä malli on saanut innoituksensa. Eduksi katsotaan, jos malli on muokattavissa eri kokoihin lasten sukista aikuisten kokoon. Sukat voi suunnitella ja valmistaa itse tai yhteistyönä niin, että yksi suunnittelee mallin ja toinen neuloo sukat. Työssä käytettävän langan voi itse valita. 

Suunnitteluaikaa on marraskuun loppuun asti. Lähetä valmiit sukat ohjeineen to 30.11.2023 mennessä Heinolan seurakunnalle osoitteeseen Virtakatu 4, 18100 Heinola tai tuo ne kirkkoherranvirastoon (Virtakatu 4, ma–pe klo 9–13) tai Lähetyssoppeen (Lampikatu 16, ke klo 13–15). Laita mukaan yhteystietosi ja pakkauksen päälle merkintä ”villasukkakilpailu”. 

Viisihenkinen raati valitsee sukkien joukosta voittajan, joka julkistetaan seurakunnan joulumyyjäisissä Lampisalissa pe 15.12. Kaikki mallit ovat esillä myyjäisissä kirkonkylän seurakuntatalolla ti 5.12. sekä Lampisalissa 15.12. 

Kilpailuun lähetettyjä töitä ei palauteta, vaan ne myydään eteenpäin lähetyksen hyväksi. 

Kilpailun voittaneesta sukkamallista laaditaan ohje, jonka mukaan sukkia neulotaan talkoolaisten voimin seurakunnan käyttöön myytäväksi lähetyksen hyväksi sekä seurakunnan lahjatuotteeksi. Mallia voi kuka tahansa neuloa myös omaan käyttöön. 

Voittajalle on luvassa palkinnoksi suklaata ja kilo sukkalankaa.
 

Irja Voutila
Irja Voutila
Lähetys- ja viestintäsihteeri
Käyntiosoite Lampikatu 16 II-kerros / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

10.10.2023 08.31