Miten löydän yhteyden Jumalaan?

Syntiinlankeemuksen seurauksena yhteys ihmisen ja Jumalan välillä katkesi. Synti tuli Jumalan ja ihmisen väliin. Jeesus Kristus tuli ja otti pois maailman synnin (Joh 1:29), ettei yksikään, joka Häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä (Joh 3:16)!
 

Jumala valmisti ihmiselle tien takaisin yhteyteensä. Yksi on välimies ihmisen ja Jumalan välillä (1.Tim.2:5), Jeesus Kristus. Kun ihminen siis kääntyy Jeesuksen puoleen, pyytää syntinsä anteeksi ja pyytää Jeesusta elämänsä herraksi, hän saa Jumalan lupauksen mukaisesti kaikki syntinsä anteeksi, syntyy uudesti ylhäältä ja Jeesus itse tulee hänen sydämeensä asumaan.

2.Kor 5:17: "Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle!" Kun ihminen, siis kuka tahansa ihminen, ottaa Jeesuksen vastaan omana henkilökohtaisena vapahtajanaan, hän saa uuden elämän, jonka siunauksista yksi on yhteys Jumalan kanssa. Jeesus korjasi yhteyden kaksituhatta vuotta sitten Golgatan keskimmäisellä ristillä.
 

Rukous:

Taivaallinen Isä, tulen luoksesi Jeesuksen nimessä.Tiedän, että olen tehnyt syntiä. Anna minulle minun syntini anteeksi.
Rakas Jeesus, tule minun elämäni herraksi, käännyn pois vanhasta ja haluan elää nyt sinulle. Uskon, että kuolit juuri minun syntieni tähden ja että nousit ylös taivaaseen antaaksesi minulle uuden elämän. Otan vastaan sinut nyt sydämeni Herraksi ja henkilökohtaiseksi vapahtajakseni! Aamen.


Jos rukoilit äskeisen rukouksen kokosydämisesti, niin suhteesi Jumalan kanssa on kunnossa. Sinun syntisi on annettu anteeksi! Jumala on nyt Isäsi ja sinä Hänen lapsensa. Julistan synninpäästösi sinulle Jeesuksen tähden Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

Onnittelut! Olet tehnyt elämäsi tärkeimmän päätöksen!

 

Miten eteenpäin?

Uskoontulon jälkeen on hyvä etsiä uskovia ystäviä, jotka voivat tukea sinua päätöksessä. Tule seurakunnan tilaisuuksiin, rukoile, lue Raamattua ja käy ehtoollisella. Näin uskosi saa kasvaa eikä sammu niinkuin yksinään palava puu.