Kirkonseutu-seurakuntalehti

Kirkonseutu on alueellinen seurakuntalehti, jota Lahden, Hollolan, Heinolan, Asikkalan ja Tainionvirran seurakunnat yhdessä julkaisevat. Lehti tukee seurakuntia niiden perustehtävässä, evankeliumin julistamisessa, ja viestinnällisten tarpeiden toteuttamisessa. Lehti ilmestyy 16 kertaa (v. 2020). Kirkonseudun painosmäärä on nykyisin 91 000 kpl ja Heinolassa noin 10 000 kpl. Tainionvirta liittyi julkaisijaseurakunnaksi vuoden 2020 alussa.

Kirkonseutu-lehti on uudistunut vuoden 2020 alusta. Lehti on nykyisin malliltaan leikattu tabloid-formaatti. Lehti sisältää  erilliset Menot-osan ja uutisosan. Kirjoittajakunta on monipuolistunut ja juttujen aiheet koskettavat läheltä tavallisen seurakuntalaisen arkea. Ensimmäinen uudistunut lehti ilmestyi 18.1.

Lehden tavoitteet

- Toteuttaa osaltaan julkaisijaseurakuntien perustehtävää
- Auttaa seurakuntien jäseniä elämään kristittyinä omassa elinympäristössään
- Toimii seurakuntien ilmoitus- ja tiedotuslehtenä
- Viestii kristillisestä uskosta selkeästi ja ymmärrettävästi
- Tarjoaa aineksia hengelliseen, eettiseen ja katsomukselliseen pohdintaan
- Osallistuu kirkossa, seurakunnissa ja kotipaikkakunnalla käytävään keskusteluun
- Lehden toimituksellinen aineisto on pääosin paikallista, kotiseurakuntaa koskevaa, lähellä ihmisten arjen elämää
- Lehti käyttää toimitustyössään journalistisia periaatteita

Kirkonseudun jakelu

Kirkonseutu-lehti ilmestyy joka toinen lauantai. Lehti on luettavissa myös verkossa näköislehtenä. Huomioithan, että lehteä ei jaeta talouksiin, joissa on mainoskielto.

Mikäli sinulla on huomautettavaa lehden jakelusta, tee jakelumuistutus jokaisesta jakeluhäiriöstä joko sähköpostitse osoitteeseen jakelupaivystys (at) mediataloesa.fi tai soittamalla numeroon  (03) 757 5285.

Tilaa Kirkonseutu

Lehden voi tilata osoitteellisena kotiin, jolloin tilaaja maksaa postikulut. Kestotilauksen osalta 16 e/v tai puolen vuoden osalta 8 e/6 kk. Tilaukset: sähköpostilla lahti.viestinta (at) evl.fi, puhelimitse puh. 044 719 1247 tai netissä täytettävällä tilauslomakkeella. Verkkosivujemme uudistuksesta johtuen netissä täytettävä tilauslomake ei tällä hetkellä toimi. Pahoittelut siitä.

Lehti on saatavana Heinolan seurakunnan kirkkoherranvirastosta Lampikatu 16, 2. krs, S-Marketin aulasta sekä Heinolan kirkosta ja Heinolan pitäjänkirkosta.

Kirkonseutu.fi -verkkolehti

Kirkonseutu.fi on verkkopalvelu, josta löydät uusimmat Kirkonseudun uutiset, artikkeleita, seurakuntien tapahtumatietoja ja blogeja. Verkkosivulla voit lukea Kirkonseutu-lehden myös näköislehtenä.