Kirkonseutu-seurakuntalehti

Kirkonseutu on alueellinen seurakuntalehti, jota Lahden, Hollolan, Heinolan ja Tainionvirran seurakunnat yhdessä julkaisevat. Lehti tukee seurakuntia niiden perustehtävässä, evankeliumin julistamisessa, ja viestinnällisten tarpeiden toteuttamisessa. Lehti ilmestyy 13 kertaa (v. 2024). Kirkonseudun painosmäärä on noin 77 400 kpl ja Heinolassa noin 10 000 kpl.

Kirkonseudun jakelu

Kirkonseutu-lehti ilmestyy n. kerran kuukaudessa keskiviikkoisin. Kesäaikaan harvemmin. Lehti on luettavissa myös verkossa digilehtenä. Huomioithan, että lehteä ei jaeta talouksiin, joissa on mainoskielto.

Jäikö Kirkonseutu kokonaan tulematta vai oliko jakelun kanssa muita ongelmia? Voit ilmoittaa jakeluongelmasta sähköisellä lomakkeella: Jakelupalaute | KirkonseutuLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai Postille soittamalla numeroon 0100 5577. Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe klo 8–18 ja la klo 9–16 (pvm/mpm). Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä myös OmaPostin chatissa.

Muutoksia jakelussa mainosjakeluverkon ulkopuolella

Kirkonseudun jakelu tapahtuu Postin toimesta päivämainosjakeluna. Jos asut Kirkonseutu-lehden ilmestymisalueella (Hartola, Heinola, Hollola, Kuhmoinen, Kärkölä, Lahti, Nastola, Padasjoki, Sysmä) mainosjakeluverkon ulkopuolella ja haluat Kirkonseutu-lehden luukkuusi, toimi näin:

Ota yhteyttä osoitteeseen lahti.viestinta@evl.fi. Ilmoita nimesi ja osoitteesi sekä toiveesi Kirkonseudun postittamisesta. Postitamme sinulle Kirkonseutu-lehden veloituksetta.

Edellytyksiä on kaksi:
1) asut Postin mainosjakeluverkon ulkopuolella ja
2) sinulla ei ole mainosjakelukieltoa.

Tilaa Kirkonseutu

Lehden voi tilata osoitteellisena kotiin, jolloin tilaaja maksaa postikulut. Kestotilauksen osalta 16 e/v tai puolen vuoden osalta 8 e/6 kk. Tilaukset: sähköpostilla lahti.viestinta (at) evl.fi, puhelimitse puh. 044 719 1247 tai netissä täytettävällä tilauslomakkeella. Voit tilata lehden tästä avautuvasta linkistä

Lehti on saatavana Heinolan seurakunnan kirkkoherranvirastosta (Virtakatu 4), torin laidalla olevan S-Marketin aulasta sekä Heinolan kirkosta ja Heinolan pitäjänkirkosta.

Kirkonseutu.fi -digilehti

Kirkonseutu.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä on verkkopalvelu, josta löydät uusimmat Kirkonseudun uutiset, artikkeleita, seurakuntien tapahtumatietoja ja blogeja. Verkkosivulla voit lukea Kirkonseutu-lehden myös näköislehtenä.

Lehden tavoitteet

- Toteuttaa osaltaan julkaisijaseurakuntien perustehtävää
- Auttaa seurakuntien jäseniä elämään kristittyinä omassa elinympäristössään
- Toimii seurakuntien ilmoitus- ja tiedotuslehtenä
- Viestii kristillisestä uskosta selkeästi ja ymmärrettävästi
- Tarjoaa aineksia hengelliseen, eettiseen ja katsomukselliseen pohdintaan
- Osallistuu kirkossa, seurakunnissa ja kotipaikkakunnalla käytävään keskusteluun
- Lehden toimituksellinen aineisto on pääosin paikallista, kotiseurakuntaa koskevaa, lähellä ihmisten arjen elämää
- Lehti käyttää toimitustyössään journalistisia periaatteita