Retket, leirit ja tapahtumat nuorille ja nuorille aikuisille

 

Tällä sivulla kerromme lähiaikoina tapahtuvista retkistä, leireistä ja muista tapahtumistamme.

SYKSYN TAPAHTUMIA!

 

Tänä syksynä järjestetään yksi nuorten leiri ja yksi retki nuorille. Niiden lisäksi järjestetään erikseen isoskoulutusleiri isoskoulutuksessa oleville. 

NUORTEN JOULULEIRI vuodelta 2022 on peruttu. Leirille tuli ilmoittautumisia, mutta ei tarpeeksi, että sen olisi voinut järjestää.

NUORTEN JOULULEIRI Tulee taas!

Joulukuussa on jälleen mahdollista lähteä leireilemään. 9-11.12.2022 järjestetään joululeiri nuorille Mäntyharjun Lankaniemessä. Leirille lähdetään perjantaina 9.12. bussilla Lampikatu 16 sisäpihalta klo 17:00 ja palaamme samaan paikkaan sunnuntaina 11.12. n. klo 14:45.

Leirille voit ilmoittautua Tästä! Leirin hinta on 25€. Ensimmäiset 30 ilmoittaunutta mahtuu mukaan. Ilmoittautumisaikaa on 30.9.-13.11.2022 asti.

Maksuohjeet ja leirikirje lähetetään marraskuussa ilmoittautumisajan päätyttyä. Lisätietoja saa nuorisotyönohjaaja Tapiolta ja pastori Sannilta.

Ps. Pyrimme tekemään leiristä nuorten näköisen ja haluamme kutsua nuoret itse suunnittelemaan ja toteuttamaan leiriä. Ilmoittautumislomakkeessa on tälle oma kohtansa joten kerro haluukkuudesta ilmoittautuessa. Tämä ei ole pakollista, joten voit myös lähteä mukaan ihan nauttimaan leirielämästä.

 

 

MAATA NÄKYVISSÄ FESTARIT 

REISSU MAATA NÄKYVISSÄ FESTAREILLE ON PERUTTU, KOSKA REISSULLE EI TULLUT OSALLISTUJIA.

 

Järjestetään 18-20.11.2022 Suomen Turussa. Voit käydä kurkkaamassa festareiden ohjelmaa täältä.

Teemme päiväretken Maata Näkyvissä Festivaaleille lauantaina 19.11.2022. Lähdemme matkaan varhain lauantaina aamulla Lampikadulta 16 sisäpihalta ja palaamme myöhään la-su yönä samaan paikkaan.

Retkeen sisältyy ainakin MNF2022 festarilippu, festariateriapaketti Turussa (aamupala, lounas ja iltapala)  sekä bussikuljetus Heinola-Turku-Heinola välillä. 

Retkelle voit ilmoittautua TÄSTÄ! Ilmoittautumisaikaa on 30.10.2022 asti. Retken hinta on 30€. Maksulinkki lähetetään ennen reissua. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja ennen retkeä.


Ensimmäiset 30 ilmoittautunutta mahtuu mukaan ja ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset vain lääkärintodistuksella tai aivan erityisen vakavasta tapauskohtaisesta muusta syystä.

Jos sinulla tai perheelläsi on taloudellisesti vaikeaa niin voit hakea retkestä maksuvapautusta seurakunnalta. Otathan yhteyttä nuorisotyönohjaaja Tapio Nietolaan tässä tapauksessa.

Lisätietoja antaa: Nuorisotyönohjaaja Tapio Nietola 0505958861 tapio.nietola@evl.fi.

 

 

Molemmat Joululeiri sekä Retki Maata Näkyvissä festareille järjestetään, mikäli niille on osallistujia. Ilmoittautumisesta ja muusta tulee tietoa myöhemmin.

Kuva Maata Näkyvissä festareilta