ISOSKOULUTUS

 

Rippikoulun jälkeen on mahdollista lähteä mukaan isostoimintaan. Seurakuntamme kouluttaa isosia sekä ripareille että kouluikäisten (7–14-vuotiaiden) leireille.

ISOSKOULUTUS ELI ISKO koskee vain rippileireille lähtevien isosten kouluttamista. Kerhonohjaajakoulutuksesta ja isoskoulutuksesta 7-14-vuotiaiden leireillä ja kerhoissa voit lukea lisää ja ilmoittautua kyseiseen koulutukseen kerhonohjaajaksi tai isoseksi -sivulta.

ISKO antaa sinulle hyvät eväät isosena ja ryhmänvetäjänä toimimiseen. Opettelemme isosen taitoja tekemällä käytännön harjoituksia ja pohtimalla yhdessä. Isoskoulutuksessa opit leikkien vetämistä, iltaohjelmien valmistelemisesta, näyttelemisestä ja opit pitämään raamiksia ja hartauksia. Iskossa opit myös itsestäsi ja Jumalasta.

Koulutus kestää kaksi vuotta ja on leireineen ja retkineen ilmainen. Isoskoulutuksen ensimmäinen vuosi sisältää kaksi leiriä. Ensimmäisen vuoden jälkeen voit hakea isoseksi rippikoululeireille. Isoskoulutuksen toista vuotta ei ole pakko suorittaa, mutta mikäli haluat lähteä uudestaan isoseksi, on se pakollinen. Kokoonnumme keskiviikkoisin kahden viikon välein. Ohjelmasta näkyvät tarkemmat kellonajat ja päivämäärät. Jos huomaat, että et ole ilmoittautunut ajoissa isoskoulutukseen ja mielesi tekisi sittenkin lähteä mukaan, ota rohkeasti yhteyttä Jannaan! :)

Isoskoulutuksen kevään 2021 Ohjelma

 

 

 

 

 

Isoskoulutusleiri

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja, virkavapaalla 1.8.-31.12.2021 sijaisena Salla Natunen
Käyntiosoite Lampikatu 16, II- kerros / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

Rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, kouluyhteistyö yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin.