ISOSKOULUTUS

 

Rippikoulun jälkeen on mahdollista lähteä mukaan isostoimintaan. Seurakuntamme kouluttaa isosia sekä ripareille että kouluikäisten (7–14-vuotiaiden) leireille.

ISOSKOULUTUS ELI ISKO koskee vain rippileireille lähtevien isosten kouluttamista. Kerhonohjaajakoulutuksesta ja isoskoulutuksesta 7-14-vuotiaiden leireillä ja kerhoissa voit lukea lisää ja ilmoittautua kyseiseen koulutukseen kerhonohjaajaksi tai isoseksi -sivulta.

ISKO antaa sinulle hyvät eväät isosena ja ryhmänvetäjänä toimimiseen. Opettelemme isosen taitoja tekemällä käytännön harjoituksia ja pohtimalla yhdessä. Isoskoulutuksessa opit leikkien vetämistä, iltaohjelmien valmistelemisesta, näyttelemisestä ja opit pitämään raamiksia ja hartauksia. Iskossa opit myös itsestäsi ja Jumalasta.

Koulutus kestää yhden vuoden ja on leireineen ja retkineen ilmainen. Isoskoulutus sisältää kaksi leiriä. Kokoonnumme keskiviikkoisin kahden viikon välein Arkilla. Ohjelmasta näkyvät tarkemmat kellonajat ja päivämäärät. Jos huomaat, että et ole ilmoittautunut ajoissa isoskoulutukseen ja mielesi tekisi sittenkin lähteä mukaan, ota rohkeasti yhteyttä Jannaan tai Villeen! :)

Isoskoulutuksen kevään 2020 Ohjelma

 

 

Isoskoulutusleiri

Ota yhteyttä

Pappi
(03) 859 2510 (kirkkoherranvirasto)
Käyntiosoite Lampikatu 16 II kerros / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

Koulu- ja oppilaitostyö, nuorisotyö

Nuorisotyönohjaaja
Käyntiosoite Lampikatu 16, II- kerros / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

Rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, kouluyhteistyö yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin.