ISOSKOULUTUS

 

Rippikoulun jälkeen on mahdollista lähteä mukaan isostoimintaan. Seurakuntamme kouluttaa isosia sekä ripareille että kouluikäisten (7–14-vuotiaiden) leireille.

ISOSKOULUTUS ELI ISKO koskee vain rippileireille lähtevien isosten kouluttamista. Kerhonohjaajakoulutuksesta ja isoskoulutuksesta 7-14-vuotiaiden leireillä ja kerhoissa voit lukea lisää ja ilmoittautua kyseiseen koulutukseen kerhonohjaajaksi tai isoseksi -sivulta.

ISKO antaa sinulle hyvät eväät isosena ja ryhmänvetäjänä toimimiseen. Opettelemme isosen taitoja tekemällä käytännön harjoituksia ja pohtimalla yhdessä. Isoskoulutuksessa opit leikkien vetämistä, iltaohjelmien valmistelemisesta, näyttelemisestä ja opit pitämään raamiksia ja hartauksia. Iskossa opit myös itsestäsi ja Jumalasta.

Koulutus kestää kaksi vuotta ja on leireineen ja retkineen ilmainen. Isoskoulutuksen ensimmäinen vuosi sisältää kaksi leiriä. Ensimmäisen vuoden jälkeen voit hakea isoseksi rippikoululeireille. Isoskoulutuksen toista vuotta ei ole pakko suorittaa, mutta mikäli haluat lähteä uudestaan isoseksi, on se pakollinen. Kokoonnumme keskiviikkoisin kahden viikon välein. Ohjelmasta näkyvät tarkemmat kellonajat ja päivämäärät. Jos huomaat, että et ole ilmoittautunut ajoissa isoskoulutukseen ja mielesi tekisi sittenkin lähteä mukaan, ota rohkeasti yhteyttä Sallaan! :)

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen 2021

ISOSKOULUTUKSEN ELI ISKON HAKU ON NYT AUKI! TUU MUKAAN!

Ilmoittaudu Isoskoulutukseen lähettämällä Sallalle sähköpostia osoitteeseen salla.natunen@evl.fi. Laita viestiin oma ja huoltajan nimi sekä molempien puhelinnumerot. Ilmoittautuminen koulutukseen ei ole välttämätöntä, mutta toivottavaa. Halutessasi voit tulla paikan päälle ensimmäiselle tapaamiskerralle Mahikselle torstaina 9.9.2021 klo 17:00-18:30 ilman ilmoittautumista.

Ensimmäinen Isoskoulutuksen tapaamiskerta on poikkeuksellisesti torstaina 9.9.2021 klo 17:00-18:30 Mahiksella. Ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen koulutuspäivät ovat keskiviikkoisin 22.9., 6.10., 20.10., 17.11., 1.12. ja 15.12. ISKO-leiri järjestetään Mäntyharjun Lankaniemessä 5.-7.11.2021.

Isoskoulutus ja ISKO-leiri ovat maksuttomia osallistujille.

Lisätietoja antaa

Salla Natunen
Nuorisotyönohjaaja
0440593419
salla.natunen@evl.fi

Isoskoulutusleiri

ISOSKOULUTUKSEN OHJELMA