ISOSKOULUTUS

Rippikoulun jälkeen on mahdollista lähteä mukaan isostoimintaan. Seurakuntamme kouluttaa isosia sekä ripareille että kouluikäisten (7–14-vuotiaiden) leireille.

ISOSKOULUTUS ELI ISKO koskee vain rippileireille lähtevien isosten kouluttamista.

ISKO antaa sinulle hyvät eväät isosena ja ryhmänvetäjänä toimimiseen. Opettelemme isosen taitoja tekemällä käytännön harjoituksia ja pohtimalla yhdessä. Isoskoulutuksessa opit

- Erilaisten aktiviteettien, kuten leikkien, vetämistä

- Iltaohjelmien suunnitelua ja valmistelemista

- Heittäytymistä

- opit pitämään raamiksia ja hartauksia. 

- Iskossa opit myös itsestäsi ja Jumalasta.

Koulutus kestää vuoden, noin syyskuusta huhtikuuhun. Isoskoulutus leireineen ja retkineen on ilmainen. Isoskoulutuksen ensimmäinen vuosi sisältää kaksi leiriä, yksi syksyllä ja yksi keväällä. Ensimmäisen vuoden jälkeen voit hakea isoseksi rippikoululeireille. Koulutuskerrat ovat keskiviikkoisin kahden viikon välein. Ohjelmasta näkyvät tarkemmat kellonajat ja päivämäärät. Isoskoulutus ja ISKO-leiri ovat maksuttomia osallistujille. 

 

ISKO 2

Isoskoulutusta on uudistettu. Tänä vuonna Isoskoulutusta on tarjolla sekä tänä vuonna ensi kertaa isosena olleille että vanhemmille isosille. Heille on kolme koulutuskertaa syksyllä 21.9., 9.11. ja 14.12. Lisänä olette tervetulleita osallistumaan iskoleirille niin syksyllä kuin keväällä. 

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen 2022

Isoskoulutukseen voi vielä ilmoittautua!

Ilmoittaudu Isoskoulutukseen Tästä!

 

Seuraava Isoskoulutuskerta uusille on 16.11.  klo 17:30-19:00!

Iskon aikataulu

Isko 1

7.9., 5.10., 19.10., 2.11., 16.11., 30.11. ja 14.12. plus iskoleiri

Isko 2

21.9., 9.11. ja 14.12. plus iskoleiri

Kevään Iskoleiri on 31.3.-2.4.2023 (Lankaniemi, Mäntyharju) Ilmoittautumisesta lisätietoja myöhemmin. Tarkoitettu kaikille isoskoulutuksessa oleville ja ensi kesänä rippikouluun isoseksi haluaville. 

 

Kaikki koulutukset järjestetään Arkilla (Lampikatu 16)

Isoskoulutuksen aikataulu
Isoskoulutusleiri

Kerhonohjaus ja kouluikäisten, 7-14-vuotiaiden leireillä isostelu!

Kiinnostaako kerhonohjaus tai haluaisitko lähteä isoseksi kouluikäisten eli 7-14-vuotiaiden leireille?

Kerhonohjaajakoulutuksesta ja isoskoulutuksesta 7-14-vuotiaiden leireillä ja kerhoissa voit lukea lisää ja ilmoittautua kyseiseen koulutukseen kerhonohjaajaksi tai isoseksi -sivulta.