ISOSKOULUTUS

Rippikoulun jälkeen on mahdollista lähteä mukaan isostoimintaan. Seurakuntamme kouluttaa isosia sekä ripareille että kouluikäisten (7–14-vuotiaiden) leireille.

ISOSKOULUTUS ELI ISKO koskee vain rippileireille lähtevien isosten kouluttamista. Kerhonohjaajakoulutuksesta ja isoskoulutuksesta 7-14-vuotiaiden leireillä ja kerhoissa voit lukea lisää ja ilmoittautua kyseiseen koulutukseen kerhonohjaajaksi tai isoseksi -sivulta.

ISKO antaa sinulle hyvät eväät isosena ja ryhmänvetäjänä toimimiseen. Opettelemme isosen taitoja tekemällä käytännön harjoituksia ja pohtimalla yhdessä. Isoskoulutuksessa opit leikkien vetämistä, iltaohjelmien valmistelemisesta, näyttelemisestä ja opit pitämään raamiksia ja hartauksia. Iskossa opit myös itsestäsi ja Jumalasta.

Koulutus kestää kaksi vuotta ja on leireineen ja retkineen ilmainen. Isoskoulutuksen ensimmäinen vuosi sisältää kaksi leiriä. Ensimmäisen vuoden jälkeen voit hakea isoseksi rippikoululeireille. Isoskoulutuksen toista vuotta ei ole pakko suorittaa, mutta mikäli haluat lähteä uudestaan isoseksi, on se pakollinen. Kokoonnumme keskiviikkoisin kahden viikon välein. Ohjelmasta näkyvät tarkemmat kellonajat ja päivämäärät. Jos huomaat, että et ole ilmoittautunut ajoissa isoskoulutukseen ja mielesi tekisi sittenkin lähteä mukaan, ota rohkeasti yhteyttä Jannaan tai Villeen! :)

Isoskoulutuksen syksyn 2020 Ohjelma

Isoskoulutusleiri

Pappi
(03) 859 2510 (kirkkoherranvirasto)
Käyntiosoite Lampikatu 16 II kerros / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

Koulu- ja oppilaitostyö, nuorisotyö

Käyntiosoite Lampikatu 16, II- kerros / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

Rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, kouluyhteistyö yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin.