Kerhonohjaajaksi tai isoseksi kouluikäisten leireille

Rippikoulun käyneet voivat halutessaan päästä kerhonohjaajaksi kouluikäisten 7–14-vuotiaiden kerhoihin ja isoseksi samanikäisten leireille. Heitä kutsutaan mukaan kerhonohjaajakoulutukseen, joka antaa valmiuksia toimia kerhonohjaajana ja leiri-isosena.

Jos olet kiinnostunut toimimaan kerhonohjaajana ja/tai kouluikäisten leirien isosena,

  1. täytä alla oleva yhteystietolomake (ilmoitat sillä vain mahdollisen kiinnostuksesi toimia kerhonohjaajana tai kouluikäisten leiri-isosena eikä se sido sinua mihinkään) ja
  2. tule mukaan ensimmäiseen, elokuussa pidettävään kerhonohjaajien tapaamiseen. Tapaamisen tarkan ajankohdan kerromme myöhemmin tällä sivulla sekä rippikoululaisille rippikoulun yhteydessä.

Ensimmäisessä kerhonohjaajien tapaamisessa sinun ei siis tarvitse olla vielä varma, haluatko toimia kerhonohjaajana ja/tai kouluikäisten leiri-isosena. Tapaamisessa kartoitamme ja kerromme mm.

  • millaisia kerhoja on mahdollisuus pitää (toiminnassa on tyttö-, poika-, peli-, pienoismalli-, seka- ja kokkikerhoja, kerhot toimivat kerran viikossa),
  • missä kerhoja voi pitää (kerhoja toimii ympäri Heinolaa)
  • ketkä osallistujista haluaisivat toimia kouluikäisten leiri-isosena ja/tai kerhonohjaajina (jokaisessa kerhossa on kaksi tai kolme kerhonohjaajaa)

Kerhonohjaajaksi ja/tai kouluikäisten leiri-isoseksi haluaville järjestetään syksyllä viikonloppuna ilmainen kerhonohjaajakoulutus. Lisäksi heille järjestetään virkistysiltoja ja -retki. Kerhonpidosta ja kouluikäisten leireillä isosena toimimisesta maksetaan palkkio.

Jos olet halukas toimimaan kerhonohjaajana tai isosena kouluikäisten leireillä, mutta vuotuinen koulutus on jo ohi, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Jari tai Sirkku Kovalaiseen.

Tervetuloa mukaan iloiseen kerhonohjaajien ja isosten tiimiimme!

Yhteystietolomake

Tämän lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, ilmoitat sillä vain mahdollisen kiinnostuksesi toimia kerhonohjaajana tai kouluikäisten leiri-isosena. Täytä ja lähetä lomake ja tule mukaan ensimmäiseen kerhonohjaajien tapaamiseen, jonka tarkasta ajankohdasta tiedotamme yllä. Tapaamisessa kuulet tarkemmin kerhonohjaajana ja kouluikäisten leiri-isosena toimimisesta ja voit päättää, haluatko tulla toimintaan mukaan.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.