Frisbeegolf kesäkerhot kippasuon frisbeeradalla

PÄIVÄ SIIRTYNYT TORSTAILLE

Frisbeegolfin ohjattu, ilmainen kesätoiminta 7-12 -vuotiaille Kippasuolla

Torstaisin klo 16:30-17.45 (ohjaajat klo 18.00 asti) Kippasuon parkkipaikalla kokoontuvassa ryhmässä on luvassa tekniikkavinkkejä, frisbeegolfausta Kippasuon alueella, pieniä leikkimielisiä
palkintokilpailuja mm. PuttiNollassa, tuotearvontoja ja vaikka mitä muuta!
Toiminnan tavoitteena on yhdistää samanikäisiä frisbeegolfista kiinnostuneita ja ennen
kaikkea pitää hauskaa mukavan lajin parissa. Juniorit Fribaa on Heinolan
seurakunnan ja LDG:n yhdessä toteuttamaa toimintaa.

Tarvittaessa lainaamme myös välineitä.
Tervetuloa pelaamaan! :)

Noudatamme toiminnassamme alueellisia ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen.

Pelikerhoissa pelataan usein erilaisia pallopelejä mm. salibändiä.
Heinolan seurakunnan 7-14 vuotiaiden poikien ja tyttöjen kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Kerhot

7–14 vuotiaiden koululaisten toiminnasta seurakunnassa huolehtivat nuorisotyönohjaajat yhdessä vapaaehtoisten kerhonohjaajien kanssa. Kerhoissa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ne ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Heinolan seurakunta edistää liikunnallista toimntaa ja terveellisiä elämäntapoja.

Retket ja leirit

Retkillä ja leireillä turvallisissa puitteissa koetaan yhdessä monenlaisia elämyksiä. Ryhmätoimintaa harjoitellaan pelien, kilpailujen ja seikkailujen muodossa. Yöpyminen leirimajoituksessa, iltanuotiohetket ja tietysti hyvät leirieväät kuuluvat  leirielämään. Retkille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, jotka löytyvät retket ja leirit linkkien alta tapahtumien yhteydestä.

Jari Kovalainen
puh. 050 595 1407, jari.kovalainen@evl.fi