Kerho- ja leiritoiminnasta keväällä ja kesällä 2021

Kerhot toimivat normaalisti ja kerhot löydät kerhot välilehdestä.

Tyttöjen ja poikien Kesäleireille ilmoittautuminen on alkaa 19.4. klo 12.00 "Leirit" välilehden alla. Talvileirit 2021 on peruttu.

Rymyretki Tampereen Särkänniemeen La 22.5.

Retki on koko päivän perheretki. Mukaan voi lähteä vaikka alle kouluikäiset perheen mukana. Ilmoittautumisvaiheessa annetaan tiedot rannekkeisiin liittyen. Itse matkan hinta on vain 10€/ henki alle kouluikäiset 5€ ja sylissä 0€. Rannekehintoihin saadaan pieni ryhmäalennus.

Ilmoittautuminen alkaa "Retket" välilehden alta ma 19.4. klo 12.00. Mukaan pääsee kaikki halukkaat.

Noudatamme toiminnassamme alueellisia ohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen.

Pelikerhoissa pelataan usein erilaisia pallopelejä mm. salibändiä.
Heinolan seurakunnan 7-14 vuotiaiden poikien ja tyttöjen kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Kerhot

7–14 vuotiaiden koululaisten toiminnasta seurakunnassa huolehtivat nuorisotyönohjaajat yhdessä vapaaehtoisten kerhonohjaajien kanssa. Kerhoissa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ne ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Retket ja leirit

Retkillä ja leireillä turvallisissa puitteissa koetaan yhdessä monenlaisia elämyksiä. Ryhmätoimintaa harjoitellaan pelien, kilpailujen ja seikkailujen muodossa. Yöpyminen leirimajoituksessa, iltanuotiohetket ja tietysti hyvät leirieväät kuuluvat  leirielämään. Retkille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, jotka löytyvät retket ja leirit linkkien alta tapahtumien yhteydestä.

Jari Kovalainen
puh. 050 595 1407, jari.kovalainen@evl.fi