AJANKOHTAISTA:

Lapsikuoro alkaa tammikuussa 2023

Kuoro on tarkoitettu kaikille kouluikäisille. Kuoron johtajana toimii Laura Karttunen. Lisätietoa kuorosta ja sen toiminnasta musiikkityön sivuilta tai KERHOT välilehdeltä.

Kevätkauden kerhotoiminta käynnistyy ma 9.1.2023 alkaen

Kerhotoiminta löytyy KERHOT välilehden alta.

Tyttöjen ja poikien TALVILEIRILLE ilmoittautuminen on alkanut.

Leiri pidetään koulujen talviloman alussa Mäntyharjun Lankaniemessä pe-su 24.-26.2.2023.

Lisätietoa leireistä löytyy LEIRIT välilehden alta.

"VARKKIS" 12-15 -vuotiaille Arkilla

Seuraava kerta talvilomalla Ke 1.3.2023 klo 17-19 Arkilla, Lisätietoa KERHOT välilehdestä (listan alhaalla)

Pelikerhoissa pelataan usein erilaisia pallopelejä mm. salibändiä.
Heinolan seurakunnan 7-14 vuotiaiden kerhotoiminta on maksuttomia ja avoimia kaikille.

Kerhot

7–14 vuotiaiden koululaisten toiminnasta seurakunnassa huolehtivat nuorisotyönohjaajat yhdessä vapaaehtoisten kerhonohjaajien kanssa. Kerhoissa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ne ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Heinolan seurakunta edistää liikunnallista toimntaa ja terveellisiä elämäntapoja.

Retket ja leirit

Retkillä ja leireillä turvallisissa puitteissa koetaan yhdessä monenlaisia elämyksiä. Ryhmätoimintaa harjoitellaan pelien, kilpailujen ja seikkailujen muodossa. Yöpyminen leirimajoituksessa, iltanuotiohetket ja tietysti hyvät leirieväät kuuluvat  leirielämään. Retkille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, jotka löytyvät retket ja leirit linkkien alta tapahtumien yhteydestä.

Jari Kovalainen
puh. 050 595 1407, jari.kovalainen@evl.fi