FRISBEEGOLF KESÄKERHO Lapsille, nuorille ja perheille:

Heinolan seurakunta ja paikallinen frisbeegolf yhdistys LDG järjestää yhdessä kesäkerhon Kippasuon frisbeegolf puistossa.

Kerhon ajankohta:

TORSTAI klo 16.30-18.00 (alkaen 18.6.) Kokoontuminen Kippasuon parkkipaikalla.

Ilmoittautuminen kerhoon mahdollista jo juniorikisojen yhteydessä to 11.6. klo 17.30. Tämän jälkeen kerho toimii viikoittain 16.30-18.00.

Ohjaajina toimii: Teemu Korhonen, Atte Raappana, Valtteri Lahti, Juuso Leskinen ja toiminnan taustatukena Riku Kankaanpää LDG ja Jari Kovalainen SRK

Kesän tyttöjen ja poikien leirit on peruttu.

Seuraava leiri 7-14 v. tytöille ja pojille on SYYSLEIRI 13.-15.11. Mäntyharjun Lankaniemessä.

Ilmoittautuminen alkaa "Leirit" välilehden alta ma 7.9. klo 12.00.

Syksyn 2020 kerhotoiminta alkaa ma 7.9. alkavalla viikolla.

Listietoa "Kerhot"  välilehdeltä.

Tyttöjen ja poikien kerhotoiminta on alkanut.
Kevään kerhotoiminta alkanut. Kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Kerhot

7–14 vuotiaiden koululaisten toiminnasta seurakunnassa huolehtivat nuorisotyönohjaajat yhdessä vapaaehtoisten kerhonohjaajien kanssa. Kerhoissa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ne ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Retket ja leirit

Retkillä ja leireillä turvallisissa puitteissa koetaan yhdessä monenlaisia elämyksiä. Ryhmätoimintaa harjoitellaan pelien, kilpailujen ja seikkailujen muodossa. Yöpyminen leirimajoituksessa, iltanuotiohetket ja tietysti hyvät leirieväät kuuluvat  leirielämään. Retkille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, jotka löytyvät retket ja leirit linkkien alta tapahtumien yhteydestä.

Jari Kovalainen
puh. 050 595 1407, jari.kovalainen@evl.fi