SYYSTOIMINTAKAUSI 2021

Mikä Varkkis?

12-14 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien oma ilta

Missä?

Uudella Arkilla (Nuorten tilat), Lampikatu 16.

Mitä siellä?

Pelailua, hengailua, ohjattua toimintaa, kisailua ja varkkis hartaus.

AJANKOHTAISTA:

KERHOT ALKAA 6.9.2021 Lisätietoa KERHOT välilehdestä

10-SYNTTÄRIT 7.10.2021 Lisätietoa RETKET JA TAPAHTUMAT välilehdestä

SYYSLEIRI 15.-17.10.2021 Lisätietoa LEIRIT välilehdestä

VARKKIS 10.11. klo 17-19 Uudella Arkilla, Lisätietoa RETKET JA TAPAHTUMAT välilehdestä

RETKI KARJALATUNAUKSEEN su 14.11.2021, Lisätietoa RETKET JA TAPAHTUMAT välilehdestä

Pelikerhoissa pelataan usein erilaisia pallopelejä mm. salibändiä.
Heinolan seurakunnan 7-14 vuotiaiden poikien ja tyttöjen kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Kerhot

7–14 vuotiaiden koululaisten toiminnasta seurakunnassa huolehtivat nuorisotyönohjaajat yhdessä vapaaehtoisten kerhonohjaajien kanssa. Kerhoissa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ne ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Heinolan seurakunta edistää liikunnallista toimntaa ja terveellisiä elämäntapoja.

Retket ja leirit

Retkillä ja leireillä turvallisissa puitteissa koetaan yhdessä monenlaisia elämyksiä. Ryhmätoimintaa harjoitellaan pelien, kilpailujen ja seikkailujen muodossa. Yöpyminen leirimajoituksessa, iltanuotiohetket ja tietysti hyvät leirieväät kuuluvat  leirielämään. Retkille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, jotka löytyvät retket ja leirit linkkien alta tapahtumien yhteydestä.

Jari Kovalainen
puh. 050 595 1407, jari.kovalainen@evl.fi