TOIMINTA VINKKEJÄ  KOTIOLOIHIN

Facebookissa välkkärivinkkejä

Nukketeatteri sananjalan sivuilta löytyy myös mukavia tehtäviä päivääsi:

HUOMIO

Kevätkauden kerho- retki- ja leiritoiminta on keskeytetty toistaiseksi Koronavirus-tilanteen vuoksi. Tämä tarkoittaa, että esitteen mukainen viikkotoiminta ei toimi. Muutoksista ilmoitetaan myöhemmin.

Seurakunnan Facebook-sivuilta löydät mm. jokapäiväiset hiljentymishetket ja hartausajatukset.

Kesäleireille ilmoittautuminen alkaa ma 20.4. klo 12.00.

Kesäleireille Iittiin ja Rymyretkelle Särkänniemeen ilmoittautuminen alkaa Ma 20.4. klo 12.00.

Tyttöjen ja poikien kerhotoiminta on alkanut.
Kevään kerhotoiminta alkanut. Kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Kerhot

7–14 vuotiaiden koululaisten toiminnasta seurakunnassa huolehtivat nuorisotyönohjaajat yhdessä vapaaehtoisten kerhonohjaajien kanssa. Kerhoissa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ne ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Retket ja leirit

Retkillä ja leireillä turvallisissa puitteissa koetaan yhdessä monenlaisia elämyksiä. Ryhmätoimintaa harjoitellaan pelien, kilpailujen ja seikkailujen muodossa. Yöpyminen leirimajoituksessa, iltanuotiohetket ja tietysti hyvät leirieväät kuuluvat  leirielämään. Retkille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, jotka löytyvät retket ja leirit linkkien alta tapahtumien yhteydestä.

Jari Kovalainen
puh. 050 595 1407, jari.kovalainen@evl.fi