KEVÄTKAUSI 2022

AJANKOHTAISTA:

Rymyretki Tampereen Särkänniemeen La 21.5.2022

Lisätietoa ja ilmoittautumiset RETKET JA TAPAHTUMAT välilehdestä.

Tyttöjen ja poikien yhteinen KESÄLEIRI ma-ke 20.-22.6.2022

Mantyharjun Lankaniemessä. Ilmoittautuminen leirille Leirit välilehdeltä.

POLKU -telttaleiri 29-6.-4.7.2022 Partaharjulla

Leiri on tarkoitettu yli 10 vuotiaille tytöille ja pojille. Heinolan seurakuntaryhmän vetäjänä toimii Jari Kovalainen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot leirit välilehdeltä.

VARKKIS

Ke 16.2.2022 klo 17-19 Uudella Arkilla, Lisätietoa RETKET JA TAPAHTUMAT välilehdestä

Kevätkauden 2022 kerhotoiminta löytyy KERHOT välilehdestä.

Pelikerhoissa pelataan usein erilaisia pallopelejä mm. salibändiä.
Heinolan seurakunnan 7-14 vuotiaiden kerhotoiminta on maksuttomia ja avoimia kaikille.

Kerhot

7–14 vuotiaiden koululaisten toiminnasta seurakunnassa huolehtivat nuorisotyönohjaajat yhdessä vapaaehtoisten kerhonohjaajien kanssa. Kerhoissa on tarjolla monenlaista toimintaa. Ne ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan tulemalla kerhoon. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Heinolan seurakunta edistää liikunnallista toimntaa ja terveellisiä elämäntapoja.

Retket ja leirit

Retkillä ja leireillä turvallisissa puitteissa koetaan yhdessä monenlaisia elämyksiä. Ryhmätoimintaa harjoitellaan pelien, kilpailujen ja seikkailujen muodossa. Yöpyminen leirimajoituksessa, iltanuotiohetket ja tietysti hyvät leirieväät kuuluvat  leirielämään. Retkille ja leireille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislomakkeella, jotka löytyvät retket ja leirit linkkien alta tapahtumien yhteydestä.

Jari Kovalainen
puh. 050 595 1407, jari.kovalainen@evl.fi