Avoimet työpaikat

Kasvatuksen pappi (seurakuntapastori)

Heinolan seurakunta tarvitsee osaavaan työntekijäjoukkoonsa kasvatuksen työalasta innostuneen papin. (Teologian maisterit, joilla on mahdollisuus saada pappisvihkimys, huomioidaan.) Monipuolinen kokemus kirkollisen kasvatuksen parissa tai siihen liittyvä koulutus on antaa hyvät valmiudet tehtävään. Toivomme, että sinulla on taitoa ja tahtoa työskennellä eri-ikäisten lasten, nuorten ja heidän perheidensä parissa.

Olet etsimämme henkilö jos:
-  suunnittelet ja toteutat mielelläsi jumalanpalveluksia tiimisi, eri ikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa.
-  sinua innostaa varhaiskasvatus, koulutyö, nuoriso- ja rippikoulutyö.
-  pystyt suunnittelemaan omaa työtäsi Polku-toimintamallin pohjalta.
-  sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja olet helposti lähestyttävä pappi.
-  sinulla on valmiuksia toimia tarvittaessa myös esihenkilönä.
-  pystyt liikkumaan omalla autolla koko seurakuntamme alueella.

Meillä saat papin työsi tueksi kannustavan esihenkilön ja toimivan työyhteisön sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä papin työssä (koulutus, työnohjaus).

Palkkaus seurakuntapastorin virassa on vaativuusryhmä 601 mukainen. Peruspalkka on 2845, 14€ /kk ja vaativuuslisä 301,14 € /kk.

Seurakuntapastorin virka täytetään 1.6.2023 alkaen, mutta toiveemme on, että voisit aloittaa työsi meillä jo 2.5.

Hakuaika tehtävään päättyy 27.2. kello 16.00, ja haastattelut järjestetään perjantaina 3.3. Haastattelupäivään sisältyy myös ryhmätilanne.

Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote, jonka laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä vaatii. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja kasvatuksen papin tehtävästä antaa kirkkoherra Janne Hatakka p.050 595 1400 tai sähköposti: janne.hatakka@evl.fi.

 

 

Seurakunnan työntekijöitä ryhmäkuvassa