Avoinna erityisammattimiehen työpaikka - hakuaika on päättynyt

Heinolan seurakunnan hautaustoimi hakee vakinaiseen työsuhteeseen erityisammattimiestä. Erityisammattimiehen tehtäviin kuuluu haudan kaivuu-, peittämis-, ja kunnostustehtävät sekä hautausmaiden, kiinteistöjen piha-alueiden ympärivuotiset hoito- ja kunnossapitotehtävät. Työ sisältää lapio- ja konetyönkentelyä (traktori, kaivuri), joten tehtävä edellyttää työkoneiden ja niiden pienimuotoisten konehuoltojen hallintaa, ao. ajokorttiluokkaa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Seurakunnan toimintaympäristö on laaja, joten oman auton käyttömahdollisuus on työssä tarpeen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, alan tuntemusta, soveltuvaa käytännön työkokemusta ja suomen kielen taitoa. Arvostamme yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä itsenäiseen, oma-aloitteiseen työskentelyyn. Kiinteistöhuollon ja suntiotehtävien sijaisuuksiin liittyvät tehtävät ovat osa tehtävänkuvaa.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtävänkuvan mukaiseen vaativuusryhmään 402, jonka vähimmäispalkka on 2012,90 €/kk. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja valittavan tulee esittää työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika alkoi 13.1.2021 ja päättyi 2.2.2021.

Työhaastattelu järjestetään ke 10.2.2021. Työ alkaa 8.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa seurakuntapuutarhuri Kati Metso, kati.metso@evl.fi, p. 050 595 8896.

.