Kuva_Raamatun_sivuaukeamasta_ja_krusifiksista.

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

HUOM! Jumalanpalvelukset toteutetaan toistaiseksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa Heinolan kirkossa ja ne striimataan (lähetetään suoratoistona) seurakunnan YouTube -kanavalle. Heinolan pitäjänkirkossa ei vietetä tällöin jumalanpalvelusta.

Voit osallistua Heinolan kirkon jumalanpalveluksiin verkossa. Linkki viimeisimpään jumalanpalvelukseen verkkosivujemme etusivulla.

EHTOOLLISMAHDOLLISUUS (ennakkoilmoittautuminen)
Ehtoollista vietetään seuraavan kerran to 10.6. klo 13 alkaen Heinolan pitäjänkirkossa.

Ilmoittaudu ehtoolliselle ennakkoon arkipäivisin viim. ke 9.6.  klo 9 - 12 Irja Voutila, p. 044 059 3426. Ehtoolliselle otetaan kymmenen ihmistä puolen tunnin välein.

Tulethan ehtoolliselle vain hengitystieoireettomana ja käytä kasvomaskia.

Koronavirusepidemiatilanteen vuoksi Heinolan seurakunnassa noudatetaan aluehallintoviranomaisten kokoontumisrajoituksia, jotka ovat voimassa 30.6.2021 asti. Lue lisää etusivun uutisesta Koronavirusepidemian aiheuttamat rajoitukset Heinolan seurakunnassa 30.6.2021 asti.

KOLEHTI HEINOLAN KIRKOSSA SU 13.6.

Kansan Raamattuseuran Säätiö sr:lle
Kansan Raamattuseuran koulutuspalveluille, erityisesti seurakuntia ja seurakuntalaisia varustavan ja rohkaisevan "Kotipaikkakuntamme parhaaksi" -hankkeen toteuttamiseksi. Painopisteenä on koronakriisin aiheuttamien erilaisten ongelmien korjaaminen "Kotipaikkakuntamme parhaaksi" -hankkeen avulla.

RAHANKERÄYSLUPA    RA/2016/721 (1.1.2017–31.12.2021 koko Suomi, ei Ahvenanmaa, Poliisihallitus 3.11.2016)
                                     ÅLR 2020/6945 (1.1.–31.12.2021, Ahvenanmaa)

TILINUMERO        FI73 2103 3800 0055 77
VIESTI                   kolehti 13.6.2021 Heinolan srk, Kotipaikkakuntamme parhaaksi

KOLEHTI HEINOLAN KIRKOSSA SU 6.6.

Kirkon Ulkomaanavulle
Koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa.

RAHANKERÄYSLUPA    RA/2019/723 (voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta, myöntänyt Poliisihallitus)
 ÅLR-2020/6339 (voimassa 1.1.-31.12.2021, Ahvenanmaa, myöntänyt Ålands Landskapsregering)

TILINUMERO        FI33 1572 3000 5005 04
VIITE                     2391330306

Jumalanpalvelukset ja messut

Ks. koronavirusepidemian vaikutukset jumalanpalveluksien käytänteisiin sivun yläosasta!

Ehtoollisjumalanpalvelusta eli messua vietetään joka sunnuntai klo 10 Heinolan kirkossa ja harvemmin Heinolan pitäjänkirkossa. Messun tilalla pidettävässä sanajumalanpalveluksessa ei ole ehtoollista.

Viikkomessu on kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 12 Heinolan kirkossa. Viikkomessu kestää puoli tuntia, joten se soveltuu hyvin myös niille, jotka eivät pysty esimerkiksi pitkiä aikoja istumaan.

Kaverikirkossa

Erityisjumalanpalvelukset

Messujen ja sanajumalanpalvelusten lisäksi pidetään silloin tällöin erityisjumalanpalveluksia eri teemoilla. Erityismessuja ovat esimerkiksi

• koululaisten jumalanpalvelukset
  • kehitysvammaisten joulu- ja pääsiäiskirkko
  • Perhemessut, jotka ovat ovat erityisesti lapsille ja lapsiperheille suunniteltuja jumalanpalveluksia.

Perhemessussa liikutaan ja toimitaan normaalia jumalanpalvelusta enemmän. Messun toteutuksessa on panostettu havainnollisuuteen pelkän kuuntelemisen sijaan.

Perhemessuissa vietetään aina ehtoollista. Lapset ovat aikuisten lailla tervetulleita Jeesuksen ystävien aterialle. Perhemessuissa käytetään alkoholitonta ehtoollisviiniä. Messujen jälkeen seurakunta tarjoaa messuvieraille maksuttoman lounaan.

Perhemessuissa on paikka kaikenikäisillä!

Tutustu lasten kanssa ehtoolliselle -esitteeseen>>Linkki avautuu uudessa välilehdessä