Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelukset ovat jälleen avoimia yleisötilaisuuksia. Ne pidetään kuten ennenkin klo 10 Heinolan kirkossa ja pääsääntöisesti klo 13 Heinolan pitäjänkirkossa. Turvavälien vuoksi osallistujamääriä saatetaan joutua rajaamaan. Siksi toivommekin, että voisit osallistua mahdollisuuksien mukaan myös pitäjänkirkon jumalanpalveluksiin.

Voit osallistua Heinolan kirkon jumalanpalveluksiin myös verkossa. Linkki viimeisimpään jumalanpalvelukseen verkkosivujemme etusivulla.

Striimatuissa jumalanpalveluksissa emme kerää kolehtia, mutta voitte lahjoittaa kolehtikohteeseemme.

SU 7.6. MESSUN KOLEHTITIEDOT

Suomen Evankelis-luterilainen Opiskelija- ja koululaislähetys (OPKO) https://www.opko.fi/

Kerätyt varat käytetään OPKO:n aatteellisen tarkoituksen mukaisesti toteutettaviin kaikille avoimien opiskelija- ja nuorteniltojen, yleisöluentojen, lukupiirien, pienryhmien, kerhojen, leirien, retkien ja koulutustapahtumien järjestämiseen, viestintään mediassa, nuorten henkilökohtaiseen tukeen ja valmennukseen sekä yleishyödyllisen toiminnan varusteisiin ml. OPKO:n tilojen varustamiseen.

RA/2019/1143 (1.1.-31.12.2020, Poliisihallitus 19.12.2019, voimassa koko Suomessa pois lukien Ahvenanmaa)

TILINUMERO                                FI36 8000 1701 2961 14

VIITE                                                6499

SU 31.5. SANAJUMALANPALVELUKSEN KOLEHTITIEDOT
Kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen tukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla, Hengen Uudistus kirkossamme ry:n kautta
Lahjoita verkkosivujen kautta osoitteessa: https://www.hengenuudistus.fi/lahjoita

Keräyslupa: RA/2018/820 (1.1.2019 - 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta)
TILINUMERO        FI21 2047 1800 1225 24
VIITE                     260206

SU 24.5.2020 SANAJUMALANPALVELUKSEN KOLEHTITIEDOT

Kirkon Ulkomaanapu sr

Nuorten koulutuksen tukeminen Ugandassa

Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta, myöntänyt Poliisihallitus.

Keräyslupa ÅLR 2019/6485, voimassa 1.1.-31.12.2020, Ahvenanmaa, myöntänyt Ålands Landskapsregering.

TEKSTIVIESTI                            APU10 numeroon 16499 (10 €)

MOBILEPAY                               75151 (lahjoittajan valitsema summa)

KUA:N LAHJOITUSSIVU          www.kua.fi/suvivirsi

TILINUMERO                              Nordea FI33 1572 3000 5005 04

VIESTI                                          Suvivirsi

Jumalanpalvelukset ja messut

Ks. koronavirusepidemian vaikutukset jumalanpalveluksien käytänteisiin sivun yläosasta!

Ehtoollisjumalanpalvelusta eli messua vietetään joka sunnuntai klo 10 Heinolan kirkossa ja harvemmin Heinolan pitäjänkirkossa. Messun tilalla pidettävässä sanajumalanpalveluksessa ei ole ehtoollista.

Viikkomessu on kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 12 Heinolan kirkossa. Viikkomessu kestää puoli tuntia, joten se soveltuu hyvin myös niille, jotka eivät pysty esimerkiksi pitkiä aikoja istumaan.

Kaverikirkossa

Erityisjumalanpalvelukset

Messujen ja sanajumalanpalvelusten lisäksi pidetään silloin tällöin erityisjumalanpalveluksia eri teemoilla. Erityismessuja ovat esimerkiksi

• koululaisten jumalanpalvelukset
  • kehitysvammaisten joulu- ja pääsiäiskirkko
  • Perhemessut, jotka ovat ovat erityisesti lapsille ja lapsiperheille suunniteltuja jumalanpalveluksia.

Perhemessussa liikutaan ja toimitaan normaalia jumalanpalvelusta enemmän. Messun toteutuksessa on panostettu havainnollisuuteen pelkän kuuntelemisen sijaan.

Perhemessuissa vietetään aina ehtoollista. Lapset ovat aikuisten lailla tervetulleita Jeesuksen ystävien aterialle. Perhemessuissa käytetään alkoholitonta ehtoollisviiniä. Messujen jälkeen seurakunta tarjoaa messuvieraille maksuttoman lounaan.

Perhemessuissa on paikka kaikenikäisillä!

Tutustu lasten kanssa ehtoolliselle -esitteeseen>>