Kuva_Raamatun_sivuaukeamasta_ja_krusifiksista.

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Heinolan kirkon jumalanpalvelukset lähetetään suoratoistona (striimataan) seurakunnan YouTube -kanavalla.
Voit halutessasi osallistua Heinolan kirkon jumalanpalveluksiin verkossa. Linkki viimeisimpään jumalanpalvelukseen on verkkosivujemme etusivulla.

Kolehti lauantaina 25.6.

Suomen Ev.Lut. Kansanlähetys ry

www.kansanlahetys.fi

Mekane Yesus -kirkon Jimman koulutuskeskushankeen tukemiseen

RAHANKERÄYSLUPA                           RA/2021/1202 (voimassa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta, Poliisihallitus)

TILINUMERO                                         FI83 8000 1501 5451 08

VIESTI                                                     kolehti 25.6.2022 Heinolan srk, Jimma

Kolehti sunnuntaina 26.6.

Medialähetys Sanansaattajat ry

www.sansa.fi

Oman seurakunnan lähetystyön nimikkokohde: Mekane Yesus –kirkon tuottamat radio-ohjelmat.

RAHANKERÄYSLUPA                            RA/2020/1017 (myönnetty 26.08.2020, Poliisihallitus. Voimassa 01.01.2021 alkaen koko Suomi Ahvenanmaata lukuunottamatta)

TILINUMERO                                          FI3750620320032018

VIESTI                                                      kolehti 26.6.2022 Heinolan srk, Mekane Yesus -radio-ohjelmat

Kolehti sunnuntaina 3.7.

Herättäjä-Yhdistys ry

www.h-y.fi

Herättäjä-Yhdistyksen lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyöhön käytettäväksi lasten,

nuorten ja opiskelijoiden valtakunnallisten tapahtumien ja leirien järjestämiseen

RAHANKERÄYSLUPA                            RA/2018/1100 (keräysaika: 1.1.2019 – 31.12.2023)

TILINUMERO                                          FI44 4747 1020 0016 55

VIESTI                                                      kolehti Heinolan srk 3.7.2022 lapsi-, nuoriso- ja opiskelijaleirit ja -tapahtumat

Jumalanpalvelukset ja messut

Ehtoollisjumalanpalvelusta eli messua vietetään joka sunnuntai klo 10 Heinolan kirkossa ja harvemmin Heinolan pitäjänkirkossa. Messun tilalla pidettävässä sanajumalanpalveluksessa ei ole ehtoollista.

Viikkomessu on kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 12 Heinolan kirkossa. Viikkomessu kestää puoli tuntia, joten se soveltuu hyvin myös niille, jotka eivät pysty esimerkiksi pitkiä aikoja istumaan.

Kaverikirkossa

Erityisjumalanpalvelukset

Messujen ja sanajumalanpalvelusten lisäksi pidetään silloin tällöin erityisjumalanpalveluksia eri teemoilla. Erityismessuja ovat esimerkiksi

• koululaisten jumalanpalvelukset
  • kehitysvammaisten joulu- ja pääsiäiskirkko
  • Perhemessut, jotka ovat ovat erityisesti lapsille ja lapsiperheille suunniteltuja jumalanpalveluksia.

Perhemessussa liikutaan ja toimitaan normaalia jumalanpalvelusta enemmän. Messun toteutuksessa on panostettu havainnollisuuteen pelkän kuuntelemisen sijaan.

Perhemessuissa vietetään aina ehtoollista. Lapset ovat aikuisten lailla tervetulleita Jeesuksen ystävien aterialle. Perhemessuissa käytetään alkoholitonta ehtoollisviiniä. Messujen jälkeen seurakunta tarjoaa messuvieraille maksuttoman lounaan.

Perhemessuissa on paikka kaikenikäisillä!

Tutustu lasten kanssa ehtoolliselle -esitteeseen>>Linkki avautuu uudessa välilehdessä