Seurat

Seuroissa kokoonnutaan yhteen rakentumaan Jumalan Sanasta. Seuroissa on papin ja maallikoiden puheenvuorojen välissä yhteislauluja.

Puhujavieraina on usein lähettejä tai yhteistyöjärjestöjen työntekijöitä.

 

Pihaseurat

Pihaseuroja järjestetään kesällä joka toinen torstai klo 18 eri puolilla kaupunkia. Voit kutsua seurat myös omaan pihaasi tai vaikka mökillesi. Ota yhteyttä lähetyssihteeriin  p. 044 059 3426.

 

Siioninvirsiseurat

Siionin virret on herännäisyyden, usein körttiläisyydeksi sanotun, perinteisen herätysliikkeen veisuukirja. Siionin virret kertovat Jumalan salatun työn ihmettelystä, odottavasta ja ikävöivästä uskosta sekä armahtavasta lähimmäisyydestä. Seuroissa puheet ja ilman säestystä laulettavat virret vuorottelevat. Kuka tahansa voi ehdottaa tai aloittaa virren ja tuoda oman ilonsa tai huolenaiheensa yhteiseen rukoukseen. Siionin virret ovat rukousta, ja siksi seuroissa ei pidetä erillisiä rukouksia. Puheet ovat lyhyitä, alhaalta lähteviä. Kukaan ei ole toista parempi, ja parannusta voi tehdä vain omista synneistä.

 

Siniveisuut

Siniveisuut pidetään Sinilähteen seurakuntalon alakerran kerhohuoneessa (Karjalankatu 24). Kyseessä on vapaamuotoinen kokoontuminen, jossa lauletaan siioninvirsiä, tehdään käsitöitä ja luetaan herännäisvaikuttajien tekstejä. Kahviakin keitellään. Tervetuloa mukaan.

 

Tästä pääset Herättäjäyhdistyksen kotisivuille>>