Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Alla olevalla lomakkeella voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi sinua kiinnostaviin tehtäviin. Jos ehdotetut tehtävät eivät tunnu sopivilta, voit myös ehdottaa vapaaehtoistehtäviä, jotka kiinnostaisivat sinua.

Vastaanotettuamme lomakkeesi otamme sinuun yhteyttä, kun seurakunta tarvitsee apuasi.
Vapaaehtoistyöntekijöillä on seurakunnan tapaturmavakuutus.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä tai vapaaehtoistehtävistä, voit ottaa yhteyttä toimistosihteeri Seija Kääriäiseen, p. 044 059 3424.

Huomioithan, että lomakkeen täyttäessäsi annat luvan tietojesi tallentamiseen seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöiden rekisteriin. Rekisteriä ei käytetä mihinkään muuhun, eivätkä sitä pääse käyttämään muut kuin seurakunnan työntekijät. Vapaaehtoistyöntekijältä edellytetään vaitiolovelvollisuutta luottamuksellisissa asioissa.

Voit ilmoittautua seurakunnan vapaaehtoistehtäviin alla olevalla lomakkeella.

VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÄN HENKILÖLOMAKE

Täytä yhteystiedot ja valitse toiminnat missä haluat olla mukana vapaaehtoistyöntekijänä

Valitse vaihtoehdot
Vapaaehtoistyöntekijällä on seurakunnan tapaturmavakuutus. Salassapito: Luottamus on ehdoton perusta vapaaehtoistyössä. Siihen liittyessäni sitoudun allekirjoituksellani vaitioloon ja salassapitoon ja annan luvan tietojeni tallentamiseenseurakunnan vapeehtoistyöntekijöiden rekisteriin. Rekisteriä ei käytetä mihinkään muuhun eivätkä sitä pääse käyttämään muut kuin seurakunnan työntekijät.