TYTTÖJEN JA POIKIEN KESÄLEIRI

Pidetään ke-pe 24.-26.7.2024 Mäntyharjun Lankaniemessä

LEIRI TÄYNNÄ

Leireille pääsee mukaan n. 28 leiriläistä. Ilmoittautuneiden huotajille lähetetään sähköinen leirikirje viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Samassa viestissä on linkki leirimaksuun, jonka maksamalla vahvistaa leiripaikan ilmoittautuneelle. Kesäleirillä mukana vastaavana ohjaajana Jari Kovalainen, kesätyöntekijänä Lydia Linden, leiriavustajana Vilja Lietzen ja tietysti joukko isosia. Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle leirille.

Leiriohjelmassa mm. seikkaulua, askarteluja, pelailua, saunomista, uimista, laulamista, iltanuotioita ja hiljentymistä. Matkat kuljemme linja-autolla.

Leirin Hinta on 30 € jokaisesta leiriläisestä. Leirimaksusta voi taloudellisin perustein hakea vapautusta ottamalla yhteyttä seurakunnan taloustoimistoon

TULEVAT LEIRIT:

Tyttöjen ja poikien yhteinen syysleiri Lankaniemessä Loka-Marraskuussa 2024.

Sirkku, Jari ja Taika-Petteri Jakke-jääkarhun kanssa Partaharjun suurleirillä 2019. Vuosien varrella Partaharjun maisemissa pidetyillä leireillä ryhmissämme on ollut n. 200 Heinolalaista.

Lankaniemen leirikeskuksen päärakennus

Iitin Heinlahden opetus- / toimintatila päärakennuksessa.

Heinolan seurakunta edistää liikunnallista toimntaa ja terveellisiä elämäntapoja.