Seuraavat leirit:

Tyttöjen ja poikien syysleirit

Syksyn tyttö- ja poikaleirit pidetään upeassa leirikeskuksessa Mäntyharjun Lankaniemessä.

Tyttöjen syysleiri 18.-20.10.2019

Poikien syysleiri 1.-3.11.2019

Leireille ilmoittautuminen alkaa ma 9.9.klo 12.00 tällä sivustolla.

Lankaniemen leirikeskus:

Kuvahaun tulos haulle Lankaniemen leirikeskus

Pisara-suurleiri Partaharjulla

Hinta 50€/hlö (sis. matkat ja koko leiriohjelman ruokailuineen)Kesällä 2019 ei muita seurakunnan tyttö- tai poikaleirejä. Koko perhe mukaan. Heinolan ryhmänvetäjinä Jari ja Sirkku Kovalainen.

Ilmoittautuminen on alkanut. Ilmoittautumiset huhtikuun loppuun mennessä oheisesta linkistä. Ennen leiriä leiriryhmä kokoontuu yhteiseen leiripalaveriin, josta tietoa myöhemmin.

PISARA LEIRI= n.2000 leiriläistä, Elämyksiä, Vesileikkejä, Suuria iltanuotioita, Askarteluja, Letunpaistoa, Liikuntaa, Tehtäviä, Uusia kavereita, Telttailua, Laulua ja leikkiä, Hyvää ruokaa, Iloisia ilmeitä, ...

PISARA LEIRILLE ILMOITTAUTUMINEN  Ilmoittautumisia otetaan ke 26.5. asti

Heinolan leiriryhmän leiri-info pidetään ma 27.5. klo 17.00 seurakuntakodilla, Lampikatu 16.

Lisätietoa PISARA-leiristä. Leirin suojelijana toimii presidenttimme Sauli Niinistö.

Leirit Heinlahden Iitissä

Leireille pääsee mukaan 25-30 leiriläistä leiristä riippuen. Leirin hinnat 25€/hlö. Sisaralennus 5€.

Leiriohjelmassa mm. laulamista, askarteluja, seikkailua, pelailua, iltanuotioita ja hiljentymistä.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistujakortti ja leirikirje viimeistään 2 viikkoa ennen leirin alkua. Kirjeestä löytyy tarkat tiedot leiriin liittyen.

Tyttöjen syysleiri 2019

Poikien syysleiri 2019

Syysleireille ilmoittautuminen alkaa 9.9. klo 12.00 tällä sivustolla.