Koronatilanteen salliessa

Tule kerhoon terveenä! Ei edes kurkku kipeänä tai pikkunuhaisena.  Pese kädet kerhoon tullessa.  Kerhonohjaajat merkitsevät päiväkirjaan jokaisella kerho kerralla osallistujat Pidetään itsestä ja toisista huolta.

Kesän 2021 kerhotoiminta:

Kesällä kerhotoimintaa on Kippasuon frisbeegolfradalla. Kerhotoiminta alkaa toukokuun loppupuolella ja toiminta tehdään yhteistyössä paikallisen frisbeegolfseuran LDG:n kanssa. Toiminnan vastaavana toimii LDG:n nuorisovastaavana Riku Kankaanpää ja taustalla nuorisotyönohjaaja Jari Kovalainen. Ohjaajina toimii seurakunnan osaavat kerhonohjaajat.

Lisätietoa tästä linkistä.

Frisbeegolfin ohjattu, ilmainen kesätoiminta 7-12 -vuotiaille Kippasuolla.

PÄIVÄ SIIRTYNYT TORSTAILLE

Torstaisin 16:30-17.45 (Ohjaajat klo 18.00 asti) Kippasuon parkkipaikalla kokoontuvassa ryhmässä on
luvassa tekniikkavinkkejä, frisbeegolfausta Kippasuon alueella, pieniä leikkimielisiä
palkintokilpailuja mm. PuttiNollassa, tuotearvontoja ja vaikka mitä muuta!
Toiminnan tavoitteena on yhdistää samanikäisiä frisbeegolfista kiinnostuneita ja ennen
kaikkea pitää hauskaa mukavan lajin parissa. Juniorit Fribaa on Heinolan
seurakunnan ja LDG:n yhdessä toteuttamaa toimintaa.

Tarvittaessa lainaamme myös välineitä.
Tervetuloa pelaamaan! :)

Syksyn 2021 alustava kerhotoiminta:

Liikuntakerhot 7- 14 v.

VIERUMÄEN KOULU MAANANTAI KLO 16-17

SINILÄHDE-TALOLLA MAANANTAI KLO 16-17

JYRÄNGÖN KOULU TIISTAI KLO 16-17

TOMMOLA-TALO TIISTAI KLO 16-17

KAILAAN KOULU PERJANTAI KLO 15-16

Harraste 9-15 v.

KALASTUS / PIENOISMALLI  KESKIVIIKO KLO 17.30-18.50

LAMMASKK. 1, Jyränkö (mukana saa ollla myös huoltaja, toimii ulkokerhona 16.3.2021 alkaen)

FRISBEE-GOLF PERJANTAI KLO 16.00-17.00

KAILAAN KOULU

Toiminta 7-14 v.

ELÄMÄNKAARITALO TIISTAI 16.00-17.00

LUSIN KOULU KESKIVIIKKO 16.30-17.45

Lusin kerhopäivät:

Kokki 7-14 V.

MAHIS  MAANANTAI KLO 17.00-18.45

MAAHERRANK. 17

JYRÄNKÖ  TIISTAI KLO 17.00-18.45

Lammask.k. 1

KIRKONKYLÄ  TIISTAI KLO 17.00.-18.45

SRK-talo, Kirkkotie 2

Kerhot ovat  kouluikäisille 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhoissa on kaksi tai kolme ohjaajaa ja ne ovat maksuttomia. Kerholaisilta kysytään ilmoittautuessa nimi, ikä, huoltajan nimi ja puhelinnumero sekä kokkikerhoissa ruoka-allergiat. Kerholainen sitoutuu kerhon sääntöihin. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden. Pienoismalli- ja Kalastuskerhoissa voi olla myös kerholaisten vanhempia mukana. Pelikerhoissa pelataan pääosin salibandya (oma maila mukaan).

Kerhotoiminta
Poikakerhonohjaajia
Heinolan seurakunta edistää liikunnallista toimntaa ja terveellisiä elämäntapoja.