Lähetys ja kansainvälinen vastuu

Seurakuntalaisina kannamme kansainvälistä vastuuta ja toteutamme Jeesuksen antamaa lähetystehtävää. Nimikkolähettimme toimivat monissa ammateissa eri puolilla maailmaa. Yhteinen tehtävämme on rukoilla lähetystyön puolesta ja yhteinen haasteemme on hankkia tarvittavat varat työhön. Seurakunta tukee lähettejä ja lähetyskohteita kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta. Osallistumalla lähetystilaisuuksiin tai lähetyspiirien toimintaan saat ajankohtaisia kuulumisia lähetyskentältä. Lähetteihin voi myös pitää yhteyttä.

Kädet Tansaniassa

Lähetit ja lähetyskohteet

Hanna Martikainen, Tansania, Suomen Lähetysseura. Hanna työskentelee Nyakaton Raamattuopiston musiikinopettajana.

Kari-Antti Kitunen, Tansania, Suomen Lähetysseura. Kari työskentelee teologisten aineiden opettajana Nyakaton Raamattuopistolla.

Evankeliumia kyliin -hanke, Tansania, Suomen Lähetysseura.

Pasi Hujanen, Venäjä, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys.
Pasi on seurakuntatyössä Inkerin kirkossa.

Markus ja Heidi, Kreikka, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys. Markus ja Heidi ovat pakolais- ja maahanmuuttotyössä.

Daniel Tegene, Itä-Afrikka, Etiopia, Lähetysyhdistys Kylväjä. Kehitysyhteistyössä.

Radiotyö Etiopiassa, Medialähetys Sanansaattajat ry Mekane Yesus –kirkon tuottamat radio-ohjelmat.

Mediatyö Kiinassa, Medialähetys  Sanansaattajat ry

Raamattutyö Israelissa, Suomen Pipliaseura

Lähetyssopessa neulottuja lapasia

Kirkon lähetystyön keskus Facebookissa