Lähetys ja kansainvälinen vastuu

Seurakuntalaisina kannamme kansainvälistä vastuuta ja toteutamme Jeesuksen antamaa lähetystehtävää. Nimikkolähettimme toimivat monissa ammateissa eri puolilla maailmaa. Yhteinen tehtävämme on rukoilla lähetystyön puolesta ja yhteinen haasteemme on hankkia tarvittavat varat työhön. Olet tervetullut lähetystilaisuuksiin ja –piireihin. Niissä saat ajankohtaista tietoa lähetyskentiltä ja voit tavata lähettejä. Vapaaehtoistehtäviin voit tutustua tarkemmin sivun vasemmasta laidasta. Tervetuloa mukaan!

Kädet Tansaniassa

Lähetit ja lähetyskohteet

Katri ja Pekka Härkönen, Tansania, Suomen Lähetysseura.
Pekka toimii aluepäällikkönä ja Katri kirkollisen työn koordinaattorina.

Pasi Hujanen, Venäjä, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys.
Seurakuntatyössä Inkerin kirkossa.

Siparin perhe, Kreikka, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys. Maahanmuuttajatyössä.

Nimikkolähetti Pohjois-Afrikassa, Lähetysyhdistys Kylväjä.
Terveystyössä.

Radiotyö Etiopiassa, Medialähetys Sanansaattajat ry Mekane Yesus –kirkon tuottamat radio-ohjelmat.

Mediatyö Kiinassa, Medialähetys  Sanansaattajat ry

Raamattutyö Israelissa, Suomen Pipliaseura

Seurakunta tukee lähettejä ja lähetyskohteita kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta. On tärkeää, että muistamme yhdessä työtä ja työntekijöitä rukouksin. Osallistumalla lähetystilaisuuksiin tai lähetyspiirien toimintaan saat ajankohtaisia kuulumisia lähetyskentältä. Lähetteihin voi myös pitää yhteyttä.

Lähetyssopessa neulottuja lapasia

Kirkon lähetystyön keskus Facebookissa

Pappi
(03) 859 2510 (kirkkoherranvirasto)