Tule ja seuraa minua - Jeesus

Tutustu lähetyspiireihin ja muuhun lähetystyön viikkotoimintaan täällä. Sivuilta löydät tietoa myös Yhteisvastuukeräyksestä. Olet tervetullut mukaan!

Lähetystyön toimintaa

Lähetyssoppi on kohtaamispaikka, joka on talvikaudella avoinna keskiviikkoisin klo 13-15 osoitteessa Lampikatu 16. Soppeen voi piipahtaa päiväkahville tai tekemään ostoksia. Myynnissä on käsitöitä, kortteja, adresseja ym. sekä kerran kuussa talkoolaisten leipomia tuoreita riisipiirakoita. Piirakkapäivinä soppi on avoinna klo 17 saakka.  Lähetyssoppi toimii vapaaehtoisvoimin ja sen tuotto ohjataan nimikkolähetystyölle.

Kesäkahvila toimii viehättävässä Vanhassa pappilassa kesä-elokuussa. Vapaaehtoiset lahjoittavat kahvilaan leivonnaiset ja toimivat tarjoilijoina. Kesäkahvila kerää varoja nimikkolähetystyölle. Avoinna kesätiistaisin klo 12-15. 

Lähetystyön hyväksi järjestetään myös lounaita, tapahtumia ja muuta toimintaa. Lisätietoa löydät tapahtumakalenterista.

Lähetyspiirit

Lähetyspiirit ovat avoimia ryhmiä, joita kokoontuu eri puolilla kaupunkia. Kokoontumisiin kuuluu hengellinen rakentuminen, rukoileminen lähetystyön puolesta ja kuulumiset lähetyskentiltä. Piiri pitää yhteyttä nimikkolähetteihin ja kerää kolehdin nimikkotyölle. Useimmat piirit osallistuvat myyjäisiin ja ovat mukana lähetystyön tapahtumien järjestämisessä.

Piirit kokoontuvat pääsääntöisesti syyskuusta huhtikuuhun, kesäisin valtaosa piireistä on kesätauolla.

Kansanlähetyksen lähetyspiiri kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin kodeissa. Piiri tukee lähettiperheen työtä Kreikassa Suomen Ev.lut Kansanlähetyksen kautta.

Kylväjän piiri kokoontuu kerran kuussa arki-iltana Vanhassa pappilassa. Piirissä keskustellaan Raamatun pohjalta. Piiri tukee Lähetysyhdistys Kylväjän työtä.

Inkerinlähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 13 Vanhassa pappilassa. Piiri tukee nimikkolähetti Pasi Hujasen työtä Venäjällä Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen kautta.

Lähetystyöpiiri kokoontuu kerran kuudaudessa maanantaina klo 13 Lähetyssopessa. Piiri tukee seurakunnan nimikkotyötä ja sitä vetää seurakunnan työntekijä. Jos etsit paikkaasi lähetyspiirissä ja sinulla on päivisin aikaa, täältä on hyvä aloittaa!

Imjärven-kirkonkylän lähetyspiiri kokoontuu joka toinen tiistai klo 13  kirkonkylän seurakuntatalossa tai kodeissa. Piiri tukee lähetystyötä Keski-Aasiassa.

Lähetyssoppi Lampikadulla
Lähetyssoppi

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Virtakatu 4
18100 Heinola

Vastaan vapaaehtoistyöstä ja päihdetyöstä

Lähetys- ja viestintäsihteeri
Käyntiosoite Lampikatu 16 II-kerros / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

Lähetystyö, tiedotus ja viestintä