Koronarajoitukset seurakunnassa (päivitetty 4.3.2021)

Alueemme koronarajoitukset jatkuvat ainakin 31.3.2021 asti.

Jumalanpalvelukset pidetään 31.3. asti ilman paikallaolevaa seurakuntaa (striimattuina).

Kirkollisissa toimituksissa on 6 hengen osallistumisrajoitus. Tähän ei lasketa piispamme ohjeistuksen mukaisesti toimitukseen osallistuvia työntekijöitä. Lähiomaisten on kuitenkin pystyttävä osallistumaan toimitukseen, ja tällä perusteella kuuden hengen rajoitus voidaan tarvittaessa ylittää. Ratkaisun tästä tekee tapauskohtaisesti toimituksesta vastaava pappi.

Kaikki seurakunnan pienryhmätoiminta (varhaisnuorisotyötä ja päiväkerhoja lukuunottamatta) on tauolla.

Seurakunnan työntekijät eivät osallistu kirkollisten toimitusten jälkeisiin juhliin (esim. muistotilaisuus, kastejuhla).

Yleinen kasvomaskin käyttösuositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi.

Koronarajoitukset Heinolan seurakunnassa 25.1.2021 asti

30.12.2020 12.16

Uutiseen on päivitetty viimeisimmät ohjeet seurakunnan toiminnasta koronaviruspandemian aikana

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ja Aluehallintovirasto ovat jatkaneet alueellisia kokoontumisrajoituksia 25.1.2021 saakka. Tämä vaikuttaa edelleen monin tavoin seurakunnan toimintaan.

Kaikki jumalanpalvelukset toteutetaan ainakin 25.1.2021 asti ilman paikalla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan YouTube -kanavalla,

Pienpiirien ja muun toiminnan alkamisesta tiedotamme myöhemmin.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto palvelevat puhelimessa ja sähköisten viestimien kautta.
Puhelinpalvelu arkisin klo 9.00-15.00 p. 03 859 2510
heinolan.seurakunta(at)evl.fi, etunimi.sukunimi(at)evl.fi

Diakonian puhelinpäivystys toistaiseksi ma - to klo 9 - 12 p. 044 059 3427, muina aikoina voit jättää soittopyynnön.
Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla: heinola.diakoni(at)evl.fi. Diakoniatyöntekijän tapaamiseen ajanvaraus päivystysnumerosta.