Koronarajoitukset seurakunnassa (päivitetty 25.3.2021)

Alueemme koronarajoitukset jatkuvat ainakin 30.4.2021 asti.

Jumalanpalvelukset pidetään 30.4. asti ilman paikallaolevaa seurakuntaa (striimattuina).

Kirkollisissa toimituksissa on 6 hengen osallistumisrajoitus. Tähän ei lasketa piispamme ohjeistuksen mukaisesti toimitukseen osallistuvia työntekijöitä. Lähiomaisten on kuitenkin pystyttävä osallistumaan toimitukseen, ja tällä perusteella kuuden hengen rajoitus voidaan tarvittaessa ylittää. Ratkaisun tästä tekee tapauskohtaisesti toimituksesta vastaava pappi.

Kaikki seurakunnan pienryhmätoiminta (varhaisnuorisotyötä ja päiväkerhoja lukuunottamatta) on tauolla.

Seurakunnan työntekijät eivät osallistu kirkollisten toimitusten jälkeisiin juhliin (esim. muistotilaisuus, kastejuhla).

Nuoriso- ja rippikoulutyön osalta seurataan koulujen (yläkoulut ja toisen asteen opetus) rajoituksia. Koulut ovat etäopetuksessa 8.3.–4.4.   Tänä aikana nuoriso/ rippikoulutyön tilaisuuksia ei voida pitää.

Yleinen kasvomaskin käyttösuositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi.

Vallu_Lukan_kuva_joulukalenteriuutisessa Muusikko ja näyttelijä Vallu Lukka

Vallu Lukan joulukalenteri toteutetaan virtuaalisena

30.11.2020 11.55

Vallu Lukka toteuttaa yhdessä Heinolan seurakunnan kanssa joululaulukalenterin.
Joululaulukalenteria pääset seuraamaan Heinolan seurakunnan YouTube -kanavalla.

Joka päivä maanantaista 1.12. alkaen aina jouluaattoon asti kello 18 Vallu laulaa päivän joululaulun joululaulukalenterissaan.

Joululaulut tulevat niin Suomesta kuin maailmaltakin.

Vallu kertoo myös jokaisen joululaulun taustasta.

Joululaulukalenterin tarkoituksena on tuoda iloa, toivoa ja joulunodotusta kaikille heinolalaiselle.

Virtuaalinen joululaulukalenteri kertoo myös siitä, että korona-aikanakaan joulua ei ole peruttu, vaikka se tänä vuonna onkin erilainen kuin aikaisemmin.

Vallun joululaulukalenteriin pääset tästä linkistä