Koronarajoitukset seurakunnassa (päivitetty 4.3.2021)

Alueemme koronarajoitukset jatkuvat ainakin 31.3.2021 asti.

Jumalanpalvelukset pidetään 31.3. asti ilman paikallaolevaa seurakuntaa (striimattuina).

Kirkollisissa toimituksissa on 6 hengen osallistumisrajoitus. Tähän ei lasketa piispamme ohjeistuksen mukaisesti toimitukseen osallistuvia työntekijöitä. Lähiomaisten on kuitenkin pystyttävä osallistumaan toimitukseen, ja tällä perusteella kuuden hengen rajoitus voidaan tarvittaessa ylittää. Ratkaisun tästä tekee tapauskohtaisesti toimituksesta vastaava pappi.

Kaikki seurakunnan pienryhmätoiminta (varhaisnuorisotyötä ja päiväkerhoja lukuunottamatta) on tauolla.

Seurakunnan työntekijät eivät osallistu kirkollisten toimitusten jälkeisiin juhliin (esim. muistotilaisuus, kastejuhla).

Yleinen kasvomaskin käyttösuositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi.

Uutislistaukseen

Näin Heinolan seurakunta aikoo muuttua hiili­neut­raa­liksi – Katso laskelma hiili­pääs­töistä ja hiili­nie­lusta

15.1.2021 08.00

Heinolan seurakunnalle on myönnetty ympäristödiplomi vuosille 2020 - 2024