Uutiset

 

Uutislistaukseen

Hautausmaiden kesätyöntekijöiden haku on käynnissä

Hautaustoimi hakee Heinolan hautausmaille kesä- ja kausityöntekijöitä 1-5 kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin. Avoimia työpaikkoja on yhteensä 18. Työpaikkaa voi hakea verkossa täytettävällä lomakkeella.

kastelukannuja ja harava hautausmaalla

Tästä pääset katsomaan hakuilmoitusta tarkemmin ja täyttämään työnhakulomakkeen >> Hautausmaiden kesä- ja kausityöntekijöiden työnhakulomake - Heinolan seurakunta

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja suomenkielentaitoinen. Odotamme reippautta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-heinäkuun välisenä aikana. Työhön kuuluu hautausmaiden ja kiinteistöjen piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviä. Viheralan koulutus ja työkokemus, esim. ruohokoneiden käyttötaito katsotaan eduksi. Työaika on 38 h 15 min viikossa. Kuukausipalkkahinnoittelussa noudatetaan kirkon työehtosopimusta.

Sähköiset tai kirjalliset hakemukset hakulomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä tulee olla perillä viimeistään ma 25.3.2024. Postitettaessa hakemus, postituskuoreen "Kausityöntekijä" -merkintä ja osoitteeksi Heinolan seurakunta, os. Virtakatu 4, 18100 Heinola.

Haastatteluun pyydetään tarvittaessa ja valituille työntekijöille ilmoitetaan viimeistään viikolla 15/2024. 

Kati Metso
Kati Metso
Seurakuntapuutarhuri
Käyntiosoite Temppelikatu 1 / postiosoite Virtakatu 4
18100 Heinola

6.2.2024 10.21