Kerhonohjaajaksi tai isoseksi kouluikäisten leireille

Rippikoulun käyneet voivat halutessaan päästä kerhonohjaajaksi kouluikäisten 7–14-vuotiaiden kerhoihin ja isoseksi samanikäisten leireille. Heitä kutsutaan mukaan kerhonohjaajakoulutukseen, joka antaa valmiuksia toimia kerhonohjaajana ja leiri-isosena.

Jos olet kiinnostunut toimimaan kerhonohjaajana ja/tai kouluikäisten leirien isosena,

  1. täytä alla oleva yhteystietolomake (ilmoitat sillä vain mahdollisen kiinnostuksesi toimia kerhonohjaajana tai kouluikäisten leiri-isosena eikä se sido sinua mihinkään) ja
  2. tule mukaan ensimmäiseen, elokuussa pidettävään kerhonohjaajien tapaamiseen. Tapaamisen tarkan ajankohdan kerromme myöhemmin tällä sivulla sekä rippikoululaisille rippikoulun yhteydessä.

Ensimmäisessä kerhonohjaajien tapaamisessa sinun ei siis tarvitse olla vielä varma, haluatko toimia kerhonohjaajana ja/tai kouluikäisten leiri-isosena. Tapaamisessa kartoitamme ja kerromme mm.

  • millaisia kerhoja on mahdollisuus pitää (toiminnassa on tyttö-, poika-, peli-, pienoismalli-, seka- ja kokkikerhoja, kerhot toimivat kerran viikossa),
  • missä kerhoja voi pitää (kerhoja toimii ympäri Heinolaa)
  • ketkä osallistujista haluaisivat toimia kouluikäisten leiri-isosena ja/tai kerhonohjaajina (jokaisessa kerhossa on kaksi tai kolme kerhonohjaajaa)

Kerhonohjaajaksi ja/tai kouluikäisten leiri-isoseksi haluaville järjestetään syksyllä viikonloppuna ilmainen kerhonohjaajakoulutus. Lisäksi heille järjestetään virkistysiltoja ja -retki. Kerhonpidosta ja kouluikäisten leireillä isosena toimimisesta maksetaan palkkio.

Jos olet halukas toimimaan kerhonohjaajana tai isosena kouluikäisten leireillä, mutta vuotuinen koulutus on jo ohi, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Jari tai Sirkku Kovalaiseen.

Tervetuloa mukaan iloiseen kerhonohjaajien ja isosten tiimiimme!

Syksyn 2022 Kerhonohjaajaleiri pidetään Mäntyharjun Lankaniemessä 2.-3.9. Lisätietoa suoraan Jarilta tai Sirkulta.

 

Kerhonohjaajaksi tai 7-14 vuotiaiden leiri-isoseksi haku /ilmoittautuminen